- 2 Temmuz 2011
- 139.931
- 60.077
- 5.488
Bu deniz gul bileklerine hakim ilginç sekilde ve sırtı dönük oyunu güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bu xavi simos gerçekten subatta mi dönecekSon Dakika gelismesi, bizim CL'deki rabikimiz Feyenoord hakkinda:
Al-Ittihad, Anis Hadj Moussa için Feyenoord'a 30 milyon avroluk bir teklif sundu. [Santi Aouna]
Ne bicim soru soruyorsun ben doktormuyum? Sanki daha once 8-9 ay sakatlik geciren oyuncu olmamis gibiAbi bu xavi simos gerçekten subatta mi dönecek
8 ay sakatlık nerde görülmüş
Demek capraz bag koparmanin yaninda ek durumlarda oldu.Abi bu xavi simos gerçekten subatta mi dönecek
8 ay sakatlık nerde görülmüş
Arkada Arçelik kliması mı var? Ben mi yanlış görüyorum? Ulan Dursun!
Sen bilirsin doktorsunNe bicim soru soruyorsun ben doktormuyum? Sanki daha once 8-9 ay sakatlik geciren oyuncu olmamis gibi![]()
Tesis değil mi yav? Kestiremedim.Havaalanı değil mi orası
Golcü sezgisi yok. Karambol lerde gol atar daha çokBu deniz gul bileklerine hakim ilginç sekilde ve sırtı dönük oyunu güzel
Fernandesi cok begenmekle beraber hic bir zaman 32 yasindaki oyuncuya 35-50-60 gibi rakamlar vermemeli.Leao Osimhen gibi oyunculara alamasakta Martinelli gibi oyunculara verilmeli bu dusuncedeyim.Samuel Luckhurst: “Galatasaray’ın Bruno Fernandes için ağustos ayının ortasında yaptığı “teklif” esasen Türk kulübünün Avrupa pazarındaki profilini yükseltmeye yönelik bir PR çalışmasıydı.
Galatasaray’ın teklifi gerçekten ciddiyse, 35 milyon avrodan oluşuyordu ve bu rakam iki yıl içinde üç taksit halinde ödenecekti. Üstelik Fernandes’in, ödüllerle dolu 2025-26 sezonu öncesinde 60 milyon avroluk serbest kalma bedeli vardı.”
Öğrenir o vakitGolcü sezgisi yok. Karambol lerde gol atar daha çok
Yani clye kaldilar ve görsünler günlerini isteKlasik fb hareketleri iste.Avrupada gruplara kalmissin sevinecegine rakibe hareket cekerek kucumseyerek egleniyorlar.Baskasinin uzuntusu bunlar icin zevk.