Camara fırsattı be kardeşim

(70 milyon ero)
Ismen firsatti bu arada bence (transferinin garip sekilde yatmasindan dolayi)

Benim kizdigim bizde o hamle icin niyet yoktu heralde -0 haber cikti, sunu teklif ettik bu ladar bekleniyor vs yabancilardan gormedik- olmazsa da olmazdi. Aksiyon gormeyi beklerdim sonuclanmasa bile.

Bizimkiler zaten Bitshuabi ile bitirmis transferi, o anlasildi.

Ismen firsatti bu arada bence (transferinin garip sekilde yatmasindan dolayi)

Benim kizdigim bizde o hamle icin niyet yoktu heralde -0 haber cikti, sunu teklif ettik bu ladar bekleniyor vs yabancilardan gormedik- olmazda olmazdi.

Bizimkiler zaten Bitshuabi ile bitirmis transferi, o anlasildi.
Can abi gs uzmanı olarak çok belliydi en kötü 1 haftadır ortasaha alınmayacağı

Bana stoper bile sürpriz oldu vallahi

Can abi gs uzmanı olarak çok belliydi en kötü 1 haftadır ortasaha alınmayacağı

Bana stoper bile sürpriz oldu vallahi
Orasi oyle, o acidan ben leaodan sonra bile bir sey beklemiyordum, 2 3 defa yazmisimdir (hatta ankette neden 0 yok falan diyordum batikan griffine)

Insan gorunce ama sana uyacak bir profil bir anda boyle cikinca ortaya bir yoklama cekilmesini bekliyor. Tabi abzurd paralar verilmesin ama gorseydik ne neymis, yoklasaymisiz en azindan. (He olsaydi bile bu arada yonetimi secimden beri yuruttugu sureclerden benim acimdan aklamazdi. )

Hala ayni yerdeyim. Bu kafada oldugu surece yonetim kesin degismeli - iletisimi yok, sozlerin alti dolmuyor vs. saha disi konularda var zaten projelerde ama oraya girmiyorum simdi uzun gecmisi oldugu icin. Ayni sekilde hocada da kabahatli buldugum noktalar var, yonetimle beraber cabaliyoruz diyor ama planlamada iki ayri cephe gibiler.

Takimin ustune yuk bunlarin hepsi bana gore anlamsiz sekilde.

çeşitli sebeplerden ötürü, beklentimize oranla kötü bir transfer dönemi geçirmiş olsak da, gün sonunda ligde rahatlıkla şampiyon olabilecek bir kadroya sahibiz bence. bir çok pozisyon için, mevkisinde ligin en iyi oyuncularına sahibiz. artık bundan sonrası motivasyon ve mental açıdan aç olmak ile alakalı. bir de sağlık sıhhat tabi.

Adamlar zaten 55 vermiş veya 60 oyuncu anlaşmış kulüpler anlaşmış ama son anda olmaz diyorsun. Oyuncu psikolojik olarak geriye giderse eldeki 55 60 milyondan da olacaksın.
70 istiyormus adamlar yani sen simdi 15 milyon euro daha az paraya gondereceksin yonetici olsan oyle mi? Baris'i biz niye satmadik o zaman 35 milyon euro verdiklerinde? Bizde 50 istedik, satmadik..

Camara daha 22 yasinda ustelik, bugun satmazsa seneye tekrar satabilir Monaco. Acele etmesine gerek yok adamlarin.

70 istiyormus adamlar yani sen simdi 15 milyon euro daha az paraya gondereceksin yonetici olsan oyle mi? Baris'i biz niye satmadik o zaman 35 milyon euro verdiklerinde? Bizde 50 istedik, satmadik..

Camara daha 22 yasinda ustelik, bugun satmazsa seneye tekrar satabilir Monaco. Acele etmesine gerek yok adamlarin.
Bunlarda Balagon da kalmış. Ne oldu bu oyuncu satma mecburiyeti yalan mıydı?

Geri
Üst Alt