Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.265
- 3.984
- 1.948
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

huh, o ne demek? 10-15 milyonu farki 3 kurus gibi mi goruyorsun?10 15 milyon için bu kadar tantanaya değer miydi emin değilim.
Ismen firsatti bu arada bence (transferinin garip sekilde yatmasindan dolayi)Camara fırsattı be kardeşim
(70 milyon ero)
Can abi gs uzmanı olarak çok belliydi en kötü 1 haftadır ortasaha alınmayacağıIsmen firsatti bu arada bence (transferinin garip sekilde yatmasindan dolayi)
Benim kizdigim bizde o hamle icin niyet yoktu heralde -0 haber cikti, sunu teklif ettik bu ladar bekleniyor vs yabancilardan gormedik- olmazda olmazdi.
Bizimkiler zaten Bitshuabi ile bitirmis transferi, o anlasildi.
Abi şimdi ısırdıBu sezon lig ikincisi kaç play off turu oynayacak
Orasi oyle, o acidan ben leaodan sonra bile bir sey beklemiyordum, 2 3 defa yazmisimdir (hatta ankette neden 0 yok falan diyordum batikan griffine)Can abi gs uzmanı olarak çok belliydi en kötü 1 haftadır ortasaha alınmayacağı
Bana stoper bile sürpriz oldu vallahi
?Vücut kıllarını kesip kesmedigim merak ediliyor.(Çok soru geldi)
Kesmedim arkadaşlar
Adamlar zaten 55 vermiş veya 60 oyuncu anlaşmış kulüpler anlaşmış ama son anda olmaz diyorsun. Oyuncu psikolojik olarak geriye giderse eldeki 55 60 milyondan da olacaksın.huh, o ne demek? 10-15 milyonu farki 3 kurus gibi mi goruyorsun?
Kahvekonyak ironisi olabilir
70 istiyormus adamlar yani sen simdi 15 milyon euro daha az paraya gondereceksin yonetici olsan oyle mi? Baris'i biz niye satmadik o zaman 35 milyon euro verdiklerinde? Bizde 50 istedik, satmadik..Adamlar zaten 55 vermiş veya 60 oyuncu anlaşmış kulüpler anlaşmış ama son anda olmaz diyorsun. Oyuncu psikolojik olarak geriye giderse eldeki 55 60 milyondan da olacaksın.
Bunlarda Balagon da kalmış. Ne oldu bu oyuncu satma mecburiyeti yalan mıydı?70 istiyormus adamlar yani sen simdi 15 milyon euro daha az paraya gondereceksin yonetici olsan oyle mi? Baris'i biz niye satmadik o zaman 35 milyon euro verdiklerinde? Bizde 50 istedik, satmadik..
Camara daha 22 yasinda ustelik, bugun satmazsa seneye tekrar satabilir Monaco. Acele etmesine gerek yok adamlarin.
Boydan foto gelir mi ağabeyVücut kıllarını kesip kesmedigim merak ediliyor.(Çok soru geldi)
Kesmedim arkadaşlar
gssözlük'te talisca ülkeden ayrıldı yazmışlar. umarız ki geri dönmez artık. oh be kurtulduk şu hıyardan.![]()
Kuponla batman oyuncağı da veriyorlar mı acaba halaVlahovic'in muhtesem posteri mi? Gazeteler hic degismemis gibi.