Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.032
- 21.566
- 2.288
Akintola Hull city gördüm herhalde farklı biridir dedim ama adam ciddi ciddi Hull city'de oynuyor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan degilmis ama satamadilar, Arabistan'dan teklif gelebilir diye bakiyorlarmis ama orada transfer donemi acik mi bilmiyorum.Bunlarda Balagon da kalmış. Ne oldu bu oyuncu satma mecburiyeti yalan mıydı?
Gunay yok, gidecek heralde. Jankat ikinci kaleci devam edecegiz gibiEkli dosyayı görüntüle 334385
Bizi iki kez aynı şekilde avrupadan eleten Kaan Ayhan, top oynamaya bırak yürümeye mecali olmayan İlkay Gündoğan
Diğer miadı dolanları hiç saymıyorum
![]()
Liste belki yine bu olur ama bu kolpa. Resmi evraklarda tam isim yazar bunlar bizim kullandığımız isimleri bile zar zor yazmış.Ekli dosyayı görüntüle 334385
Bizi iki kez aynı şekilde avrupadan eleten Kaan Ayhan, top oynamaya bırak yürümeye mecali olmayan İlkay Gündoğan
![]()
Arda, Kazımcan, Günay, Nhaga, Kaan, İlkay bunlardan 3’ü dışarıda kalacaktı bence normal ya Kazımcan gidecek, Arda çok hataya meyilli, Günay da sakat olduğu için liste dışı muhtemelenEkli dosyayı görüntüle 334385
![]()