Samuel Luckhurst: “Galatasaray’ın Bruno Fernandes için ağustos ayının ortasında yaptığı “teklif” esasen Türk kulübünün Avrupa pazarındaki profilini yükseltmeye yönelik bir PR çalışmasıydı.

Galatasaray’ın teklifi gerçekten ciddiyse, 35 milyon avrodan oluşuyordu ve bu rakam iki yıl içinde üç taksit halinde ödenecekti. Üstelik Fernandes’in, ödüllerle dolu 2025-26 sezonu öncesinde 60 milyon avroluk serbest kalma bedeli vardı.”

HRRj2A7W0AQLLlP

gibi nöbet

HRP3wOjaQAA1Voj.webp

Bizi iki kez aynı şekilde avrupadan eleten Kaan Ayhan, top oynamaya bırak yürümeye mecali olmayan İlkay Gündoğan

Diğer miadı dolanları hiç saymıyorum

Excited Season 6 GIF by The Office

Arkada Arçelik kliması mı var? Ben mi yanlış görüyorum? Ulan Dursun!

Bu arada geçen sene CL de belimizi büken

Yunus-35-40 dk
Barış-55-60 dk
Torreira-55-60 dk
Lemina-40-45 dk

Tempo ve baskı yapabiliyordu. Osimhen dışında 90 dk yapabilen yoktu kimse.

Transfer dönemi sonrası:

1. Lemina yerine alternatif Ugochukwu alındı ama 10 dk baskı yapamıyor. (ÇOK ŞÜPHELİ)
2. Torreira'yı dinlendirecek herhangi bir futbolcu alınmadı. Nhaga profil olarak doğru ama tecrübesi yok. Kaan ve İlkay zaten yedek dahi olamaz. (YOK)
3. Osimhen'i yedekleyecek ya da sahada beraber gerektiğinde oynayacak forvet lazımdı. Deniz profil olarak doğru ama golcü ve tecrübe olarak tartışılır. Golcü olarak İcardi gitti.(ŞÜPHELİ)
4. Yunus'u tamamlayacak profil Batrakov alındı (TAMAM)

Bunlar dışında:

1. İcardi upgrade edilmedi. Güvenilir 2. golcü yok.
2. Abdülkerim'in yerine daha iyi ve çabuk stoper alınmadı.
3. Orta sahada Torreira ve Lemina'dan üstünü verecek profil alınamadı. (Yedekleme bile yapılamadı zaten)
4. İlkay, Kaan, Metehan, Günay yerine rotasyonda daha güçlü parçalar alınamadı.

Ekli dosyayı görüntüle 334385

Bizi iki kez aynı şekilde avrupadan eleten Kaan Ayhan, top oynamaya bırak yürümeye mecali olmayan İlkay Gündoğan

Gunay yok, gidecek heralde. Jankat ikinci kaleci devam edecegiz gibi

Nhaga da yazilmis, kalacak. Bu surecin uzerine onu kiralayip kontenjani bos biraksaydik laf ederdim.

Fake.degildir heralde bu, gerci bos isle ugrasan cok

Ekli dosyayı görüntüle 334385

Arda, Kazımcan, Günay, Nhaga, Kaan, İlkay bunlardan 3’ü dışarıda kalacaktı bence normal ya Kazımcan gidecek, Arda çok hataya meyilli, Günay da sakat olduğu için liste dışı muhtemelen

Vlahovicin neresi yakışıklı bi anlayabilsem

Ne tuhaf bu insanlar

Son Dakika gelismesi, bizim CL'deki rabikimiz Feyenoord hakkinda:

Al-Ittihad, Anis Hadj Moussa için Feyenoord'a 30 milyon avroluk bir teklif sundu. [Santi Aouna]

Al-Ittihad, Anis Hadj Moussa için Feyenoord'a 30 milyon avroluk bir teklif sundu. [Santi Aouna]
Bu da giderse ve yenemezsek cl katilim hakkı alınmalı kulübün elinden

Hiç beğendiğim bir herif değil bu 30sa Yunus 100 m euro, zerre de abartmıyorum

Fener maçlarında beğenmemiştim

Son maçta izledim harika topçu harika da gol attı

Hiç beğendiğim bir herif değil bu 30sa Yunus 100 m euro, zerre de abartmıyorum

Fener maçlarında beğenmemiştim

Oyle ahim sahim topcu degil, bir tek hareketi var onu da cozdun mu defans oyuncusu olarak cok kolay marke edilebiliyor.

Hollanda liginde cok daha iyileri geldi ve gitti. Bu piyasada 15-20 milyonluk topcu max.

Geri
Üst Alt