lesley ve bitshuabinin transfer edilme şekilleri zaten durumu ifşa ediyor beyler boşuna ümitlenmeyin

rastgele ve hayli yüksek konulmuş opsiyonlar sadece yer doldursun diye alındıklarını gösteriyor

benim zaten hocayı ve yönetimi doğrudan yalancılıkla suçladığım yer burası

asla emek harcamak istemiyorlar ve hazıra konmak istiyorlar

kimse onlara 18 yaşında bir genç alın da yetiştirin demiyor

sadece 22-23 yaşında ama yatırım yapılabilecek mesela marcao gibi bir adama kiralık da olsa ciddi bir girişimde bulunsunlar istiyoruz ve bu oyuncuyu da yedek kulübesinde koltuk doldurmak için değil bu sene veya seneye atıyorum aponun torreiranın yerine oynatırız bonservisini alırız şekilde bakmalarını istiyorum

hiçbir ciddiyet yok, oyunculara karşı ilgiler tamamen aracılarla, teknik heyetin bu konuda bırakın planı asla böyle bir niyeti olmadığı belli..
sürekli fransa ingiltere italya odaklı bir transfer kafası

yahu balkanlardan ve doğru avrupadan bir tane bile 22-23 yaşında stopere ciddiyetle alınabilecek çocuk yok mu yani ya da güney amerikadan

şimdi brezilyada veya genel olarak güney amerikada lesley veya bisthiabu kadar denenmeye değer ama galatasaraya bağlayabileceğin oyuncu olmadığına mı inanalım

çalışmıyorlar ve bunu da oyuncu gelmiyor veya 60 milyon gibi yalanları yakın muhabirler aracılığı ile piyasaya sürerek kapatıyorlar

agresifliği baya düşük gibi. o sıkıntı olur sanki. Top çalması ya da pozisyon alması filan orta üstü.
Karakter içine kapanık sanki. Güven sorunu var gibi. Biraz Ankara gazinoları, sarı tutku falan ile oyuncuya duygusal şok uygulasak daha agresifleştirebilirsek istediklerimizi yapacak bir oyuncu özellikleri var kendisinde. :asd: Şaka bir yana 4-5 maç üst üste 11 çıkıp daha öz güvenli ve daha agresif oynamasını sağladığımızda gerçekten iyi seviyede özellikleri var oyuncunun.

Karakter içine kapanık sanki. Güven sorunu var gibi. Biraz Ankara gazinoları, sarı tutku falan ile oyuncuya duygusal şok uygulasak daha agresifleştirebilirsek istediklerimizi yapacak bir oyuncu özellikleri var kendisinde. :asd: Şaka bir yana 4-5 maç üst üste 11 çıkıp daha öz güvenli ve daha agresif oynamasını sağladığımızda gerçekten iyi seviyede özellikleri var oyuncunun.

iyi seviyedeki özellikleri neler ki

Fizik, dripling ile top taşıyabilme, ikili mücadele, pasları(çok iyi değil ama gayet iyi), top kapma. Rennes'te izlediğim oyuncu bunları yapıyordu.

renktaş geçen sene burnleyde 1-2 maçını izledim fazla değil ve ir de bizdeki dakikalarını biliyorum

bu adamın önünde boş alan olmadan dribling yaptığını görmedim yani dribling deyince biraz rakipten kurtularak yapılan birşey

ikili mücadele yan yanayken iyidir belki ama insanları yakalayamıyor ve kıvrak adamla çok terste bırakıyor

pasları ise zaten al ver pasları ki bunu lemina ve torreira da fazlasıyla yapar

ha nedir belki uzun mesafede rakibi yakalama konusunda bizdekilerden iyidir

yoksa bu adam yabancı değil yerli olsa kimse yüzüne bakmaz

bundan daha iyi olduğu her halinden belli olan ismail gelse beğenilmez mesela burada

renktaş geçen sene burnleyde 1-2 maçını izledim fazla değil ve ir de bizdeki dakikalarını biliyorum

bu adamın önünde boş alan olmadan dribling yaptığını görmedim yani dribling deyince biraz rakipten kurtularak yapılan birşey

ikili mücadele yan yanayken iyidir belki ama insanları yakalayamıyor ve kıvrak adamla çok terste bırakıyor

bundan daha iyi olduğu her halinden belli olan ismail gelse beğenilmez mesela burada
2 kere yaptı la o dediğin dribbling i 2. ve 3. hazırlık maçında olması lazım

IMG_2584.webp

O senin görüşün bana göre yerli- yabancı işine girmezsek İsmail'den iyi oyuncu. Rennes zamanlarında tam ihtiyacımız olan oyuncu gibiydi şahsen. Öz güven mi başka bir neden mi? Bilemem ama daha hiç izlemedik oyuncuyu doğru dürüst. Oyuncunun yine o öz güvenini kazanması lazım. En büyük fark bu oyuncu normalde hep ilk hamleyi yapardı top gelirken. Biz de bunu göremedik bu da bence öz güvenler alakalı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt