Okan buruk'un Günay korkusu başka bir boyutta adam bunun için kaan ayhan'i bile kadroya almıyor sırf Günay mutlu olsun diye. İlginç durum.
Günay korkusu mu? Bir maç kalecinin sakatlansa ya sa feza alsa diğer maça yedek kalecimiz olmadan mı başlayacağız?

iki tane pas atiyor diye Sara’dan 8 numara falan olmaz. Sara ya geriden oyun kuran 6 numara (Andrea Pirlo tarzi) olur yada baska bir 8 numarinin yaninda 8-10 numara karisimi olur. Sara’nin oyununu Torreira bozuyor diyenlere yorum bile yapmaya yok zaten.

6 veya orta saha için Uçho ile Kaan süre alır. Nhaga alır mı bilmiyorum.
Singo da oyuna başlamaz ama son 10 dakika filan orta sahada oynayabilir. En azından rakibini karşılar.

Nhaga'nın yazılıp Kaan'ın yazılmamasını olumlu buldum açıkçası... Bakalım Kaan Bey bir tepki gösterecek mi...

İnanılmaz bir adamdı cidden...

Ama o dönem, özellikle ilk yıllarında, bir sürü insan beğenmiyordu... Bu mu yani Xavi-Iniesta'nın partneri falan diyordu millet...
Onun sebebi biraz da Yaya Toure’nin yerini almasındandı bence, Toure çılgın bir adamken vazgeçilmesi herkese garip gelmişti.

O da gitti 10 numara falan oldu City’de.

Onun sebebi biraz da Yaya Toure’nin yerini almasındandı bence, Toure çılgın bir adamken vazgeçilmesi herkese garip gelmişti.

O da gitti 10 numara falan oldu City’de.

Evet. Ben de Yaya Toure'yi de çok beğeniyordum o oynarken. Ama Yaya Toure o mevkide oynamak istemiyordu diye aklımda kalmış. Orada biraz anchor oynatıyordu ya Guardiola... İleri çıkmak pek yok, dribling falan zaten yasak gibi... Ben yeteneklerimi kullanmak istiyorum falan diyordu Toure... Hakkını da verdi kendi kariyeri adına tabi...

Bir daha bu foruma duyunca fln davet etmeyin abi olan bize oluyor

Geri
Üst Alt