el chadaille bitshiabu

İsim teleffuzu zor oyuncuları almayın🙂🙂

Chughuwku dan sonra olmadı bu

Arda falan zaten oynamayacakti simdi hic sure bulamaz, derhal bir yere kiralanmali.
Eyup de takimdan tapusuyla gonderilmeli.
Arda konusunda şu argüman var, 1 sene daha kalırsa altyapı kontenjanına giriyor...

Ee şuan mesela Gökdeniz Gürpüz de giriyor, oyuncuları geliştirip oynatmadıktan sonra altyapıya kontenjanına girese ne olacak, bu mantığı kulüpte fm oynayan birileri aşıladı herhalde

Bizim muhabirlerin bir yalanı daha patladi leipzig sözde bize kiralık topçu vermiyordu

Yusuf transferi olmuyormuş sanırım üzüldüm. Onun dışında Fransız genç stoperle ilgili pozisyon alma da hata yapıyor diye X'de bana göre gereksiz yorumlar okudum. Dünya üzerinde pozisyon almada hata yapmayan genç stoper zaten bir elin parmaklarını geçmez olanlarda sana düşmez. Alacağın u23 stoperin tabi ki eksikleri olacak. Bu arada ben bizim maçta genç bir stoper vardı Kiev'in beğendiğim sonra takip etmedim tabi ama güvendiğim bazı kişilerce yorumları da olumlu keşke onu alsaydık ama tabi o bonservis ve 20-25 milyon isterlerdi herhalde. Orta saha alınmalıydı 1 tane daha hattaben Kaan ve İlkay'ın gönderildiği yerlerine İshak Vural veya Celil Yüksel'in geldiği senaryoda bile varım.

Ulan 3 ay boyunca icimize sinecek soyle hayvan gibi iyi bir orta saha bekledim istedim gene olmadi anasini satayim.

Arda konusunda şu argüman var, 1 sene daha kalırsa altyapı kontenjanına giriyor...

Ee şuan mesela Gökdeniz Gürpüz de giriyor, oyuncuları geliştirip oynatmadıktan sonra altyapıya kontenjanına girese ne olacak, bu mantığı kulüpte fm oynayan birileri aşıladı herhalde
Sirf altyapi kontenjandan dolayi tutmazdim bana sorarsan hic bir zaman bu takimda forma sansi bulamaz, o isigi vermiyor. En azindan kiralik falan verirsek biraz iyi kotu kendini gelistirir sonra da satariz Emin Bayram'da yaptigimiz gibi. Iyi kotu 5-6 milyon euro getirisi olur boylece.

Sezon bittiğinde en önce herkesin neredeyse hem fikir olduğu 2 konu vardı.

Orta saha ve 10 numara

Geldiğimiz noktada Batrakov aldık hadi diyelim onu denedik genç olsun istedik yatırım yaptık ama orta saha halen yok.
Ugoçuku aldık da onu beğenemedik...

Olay artık şuna döndü... singodan ugoçukudan nhaga dan bitşu dan falan maksimum verim alabilmesi lazım hocanın... yavaşça omurgayı değiştirebilmesi gerekiyor... alınan oyuncular hep maksimum performansı düşünülerek transfer edilir... kötüsü düşünülmez... şayet oyuncuları dengeli bir biçimde maksimum performansları ile kullanabilirsek sayısal anlamda açığımız kalmaz... ama iş herkesin iyi performans göstermesine bakar... Ben hala transfer dönemi bittiğinde herkes kafasını saha içerisine verdiğinde performansların artacağını düşünüyorum... yine bunu sağlayacak olan hoca ve teknik heyet... ilk sezonu hatırlayalım 6 7 hafta bk gibi top oynarken bir anda ultra bir oyun gelmeye başladı... umarım yine aynısı olur...

Geri
Üst Alt