Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda konusunda şu argüman var, 1 sene daha kalırsa altyapı kontenjanına giriyor...Arda falan zaten oynamayacakti simdi hic sure bulamaz, derhal bir yere kiralanmali.
Eyup de takimdan tapusuyla gonderilmeli.
Kozalak değil de kozasını terk edebilir butterfly reyiz.Ula bu ugocuku umarım geç açılan bir cevherdir de 7-8. maçtan sonra bir anda kozalağını terkeden butterfly a dönüşür yoksa boku avuçladık

neymişBitshiabu Lens işinin iptal olma sebebi belli oldu böylece
Sirf altyapi kontenjandan dolayi tutmazdim bana sorarsan hic bir zaman bu takimda forma sansi bulamaz, o isigi vermiyor. En azindan kiralik falan verirsek biraz iyi kotu kendini gelistirir sonra da satariz Emin Bayram'da yaptigimiz gibi. Iyi kotu 5-6 milyon euro getirisi olur boylece.Arda konusunda şu argüman var, 1 sene daha kalırsa altyapı kontenjanına giriyor...
Ee şuan mesela Gökdeniz Gürpüz de giriyor, oyuncuları geliştirip oynatmadıktan sonra altyapıya kontenjanına girese ne olacak, bu mantığı kulüpte fm oynayan birileri aşıladı herhalde
11'nci hafta Kaan orta sahaya geçer.Ulan 3 ay boyunca icimize sinecek soyle hayvan gibi iyi bir orta saha bekledim istedim gene olmadi anasini satayim.
Ugoçuku aldık da onu beğenemedik...Sezon bittiğinde en önce herkesin neredeyse hem fikir olduğu 2 konu vardı.
Orta saha ve 10 numara
Geldiğimiz noktada Batrakov aldık hadi diyelim onu denedik genç olsun istedik yatırım yaptık ama orta saha halen yok.
İlahi suat abi ya adamın varlığından 15 dk önce haberdar oldun