Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    231
doğru oyun kurgusuyla lemina olmadan juventusa 5 atmıştık ve açık ara en iyi maçımızdı. transfer sezonu da bitti hoca madem düzgün adam aldırmadı oraya kendi yükseltmek zorunda performansları, batrakov da rahatlatacak gibi görünüyor biraz bizi.
Sayın başkanın manevi evladı

en kötü ihtimalle kiralık olarak o djaoui cisse denenmeli kanaatindeyim ben.Ne olduğu belli değil ama izlediğim kadarıyla driplingi var bir ondan eminim yani belki çıkar bir şeyler , olmazsa da geri yollarsın

orta saha alamadığımız takdirde, stoper ve arda okan'ı alıp 3lü'ye dönmek en ideali, en azından arkayı iyi kapatırsın, 3-4-3 oynarsın Atalanta gibi en azından cl'de yoksa bu orta sahayı hoşaf yaparlar

Yav ne uclusu yok bilmem baska sistemi falan, oyle birsey olmayacagini %1000000 garanti edebilirim. Lig baslamis o tarz fantazilere kimse girmez hele bizim hocayi artik biliyorsaniz; onun bildigi tek bir futbol "sistemi" var.

orta saha alamadığımız takdirde, stoper ve arda okan'ı alıp 3lü'ye dönmek en ideali, en azından arkayı iyi kapatırsın, 3-4-3 oynarsın Atalanta gibi en azından cl'de yoksa bu orta sahayı hoşaf yaparlar
Hocamız 3'lüyü Icardi ile 2-3 maç denedi sonrasında komple rafa kalktı, Cuesta geldi Rize dep 45 dakika yapabildi bir sistem alışkanlıkla oynanır.

Geçen maç mesela Batrakov'u 8'e çekip bazı anlarda çift 8 gibi oynadık diyordu bu bana daha mantıklı geliyor. En azından orta sahada daha iyi bir yerleşim yapabiliriz.

4-2-3-1 yerine doğru kurguda 4-3-3 iyi olur ama dripling özelliği eksik olduğu için yine patlıyoruz.

Oradaki mantık biraz daha Sallai-Arda yapıp Singo'yu stopere kaydırıp transferi kapatmak.
Evet büyük olasılıkla öyle, ben daha çok gönlümden geçeni söyledim. Orta saha çok önemli. Bu orta saha ile CL de sıkıntılı maçlar bizi bekliyor. Bir Juventus, Liverpool deplasmanı daha yaşamak istemiyorum.

keşke mesela toulouse'ta oynayan alex vossah bizden birinin aklına gelse de teknik heyet zaten uğraşmaz , scout ekibi de fmscouttan wonderkid listesine bakıyor bir de sofifa'dan potansiyele bakıp ona göre oyuncu öneriyorlar

Dün Bjk maç başlığında ne kafa ütüleme olmuş ya, şaşılır şey. 'Bizim puan kaybettiğimiz takıma Bjk şu kadar gol attı' falan. Yahu illa ki birilerine puan kaybedilecek, rakipler de o puan kaybedilen takımları yenebilir gayet. Tam tersi de olabilir. Futbol bu. Ki Gs Çorum'u çok rahat yenebilirdi de, vurdu vurdu girmedi o gün. Evet keşke iç sahada 2 puan kaybı olmasaydı ama dünyanın sonu değil. Yarın Gs belki gidecek Fb'in yenildiği Gençlerbirliği'ni 5'leyecek, Bjk'nin yenildiği Alanya'yı yenecek vs vs...

Bu arada Fb ve Bjk, GS'a göre bu periyodu daha formda geçirebilir de gayet. Zira her iki takım da sezonu erken açmak zorunda kaldı. Son derece doğal yani bu süreçler. Ki ben Gs'ın diğer iki takımdan oyun olarak geride olduğunu da düşünmüyorum. Uzun milli araya minimum puan kaybı ile girersek, milli ara dönüşü muhtemelen daha da yükselir oyunumuz.

Yeter ki şu stoper ve orta sahayı alalım kalan 2.5 günde.

Hocamız 3'lüyü Icardi ile 2-3 maç denedi sonrasında komple rafa kalktı, Cuesta geldi Rize dep 45 dakika yapabildi bir sistem alışkanlıkla oynanır.

Geçen maç mesela Batrakov'u 8'e çekip bazı anlarda çift 8 gibi oynadık diyordu bu bana daha mantıklı geliyor. En azından orta sahada daha iyi bir yerleşim yapabiliriz.

4-2-3-1 yerine doğru kurguda 4-3-3 iyi olur ama dripling özelliği eksik olduğu için yine patlıyoruz.
normalde en iyi sistem 433 bence ama elimizdeki kadro ön liberomuz olmadığı için en iyi 3-4-3 oynar bu futbolun gerçeği, okan hocanın yapmayacağını ben de biliyorum, göz göre göre rezil olucaz iyi bir 6 numaramız olmadığı için ki muhtemelen devre arası hem Lemina hem Torreira'yı göndereceğiz

Yine yabanci hakkini tam kullanmadan bitirecekler gecen sene yaptiklari gibi.

Herkes oyuncu sallamaya başladığına göre ortasaha transferini kapattık

Yav ne uclusu yok bilmem baska sistemi falan, oyle birsey olmayacagini %1000000 garanti edebilirim. Lig baslamis o tarz fantazilere kimse girmez hele bizim hocayi artik biliyorsaniz; onun bildigi tek bir futbol "sistemi" var.
katılmıyorum ilk CL deplasmanı ve ligdeki kötü deplasman maçından sonra 3 lüye dönme ihtimalimiz var kadro müsait üçlü için sadece Sane ıskartaya çıkıyor ya Leao'nun yedeği olacak ya da 3 -4 - 3 gibi zor bir formasyonu tuttracak hoca saneyi de denkleme sokmak için. Singo jacobs sara sallai batrakov leao apokerim lemina torreira hepsinin performansı üçlüde artabilir. Fizik olarak düşen çok oyuncumuz var sahayı dikine değil enine daha çok hareket etmeleri gereken 3 lü gibi formasyonlar ihtimal dahilinde

Artık o kadar alışıldı ki resmen dalga konusu oluyor. Şu bile kulübün yönetiliş şekline olan güvensizliği net gösteriyor.

Yaklaşık 1 senedir orta saha arıyoruz ve transfer yapamıyoruz.

Yine aynı senaryo yine tonla isim konuşuldu ve yine orta saha almadan kapatmaya doğru gidiyoruz.
1788246659281.webp

Geri
Üst Alt