Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.827
- 2.646
- 498
Bu sene son nöbetimiz umarım ortasaha alınmadan kapatmayız transferi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın başkanın manevi evladıdoğru oyun kurgusuyla lemina olmadan juventusa 5 atmıştık ve açık ara en iyi maçımızdı. transfer sezonu da bitti hoca madem düzgün adam aldırmadı oraya kendi yükseltmek zorunda performansları, batrakov da rahatlatacak gibi görünüyor biraz bizi.
Akşama başlarlar.eksikleri devre arası tamamlayacağız masalları hala başlamadı mı
Hocamız 3'lüyü Icardi ile 2-3 maç denedi sonrasında komple rafa kalktı, Cuesta geldi Rize dep 45 dakika yapabildi bir sistem alışkanlıkla oynanır.orta saha alamadığımız takdirde, stoper ve arda okan'ı alıp 3lü'ye dönmek en ideali, en azından arkayı iyi kapatırsın, 3-4-3 oynarsın Atalanta gibi en azından cl'de yoksa bu orta sahayı hoşaf yaparlar
Evet büyük olasılıkla öyle, ben daha çok gönlümden geçeni söyledim. Orta saha çok önemli. Bu orta saha ile CL de sıkıntılı maçlar bizi bekliyor. Bir Juventus, Liverpool deplasmanı daha yaşamak istemiyorum.Oradaki mantık biraz daha Sallai-Arda yapıp Singo'yu stopere kaydırıp transferi kapatmak.
normalde en iyi sistem 433 bence ama elimizdeki kadro ön liberomuz olmadığı için en iyi 3-4-3 oynar bu futbolun gerçeği, okan hocanın yapmayacağını ben de biliyorum, göz göre göre rezil olucaz iyi bir 6 numaramız olmadığı için ki muhtemelen devre arası hem Lemina hem Torreira'yı göndereceğizHocamız 3'lüyü Icardi ile 2-3 maç denedi sonrasında komple rafa kalktı, Cuesta geldi Rize dep 45 dakika yapabildi bir sistem alışkanlıkla oynanır.
Geçen maç mesela Batrakov'u 8'e çekip bazı anlarda çift 8 gibi oynadık diyordu bu bana daha mantıklı geliyor. En azından orta sahada daha iyi bir yerleşim yapabiliriz.
4-2-3-1 yerine doğru kurguda 4-3-3 iyi olur ama dripling özelliği eksik olduğu için yine patlıyoruz.
katılmıyorum ilk CL deplasmanı ve ligdeki kötü deplasman maçından sonra 3 lüye dönme ihtimalimiz var kadro müsait üçlü için sadece Sane ıskartaya çıkıyor ya Leao'nun yedeği olacak ya da 3 -4 - 3 gibi zor bir formasyonu tuttracak hoca saneyi de denkleme sokmak için. Singo jacobs sara sallai batrakov leao apokerim lemina torreira hepsinin performansı üçlüde artabilir. Fizik olarak düşen çok oyuncumuz var sahayı dikine değil enine daha çok hareket etmeleri gereken 3 lü gibi formasyonlar ihtimal dahilindeYav ne uclusu yok bilmem baska sistemi falan, oyle birsey olmayacagini %1000000 garanti edebilirim. Lig baslamis o tarz fantazilere kimse girmez hele bizim hocayi artik biliyorsaniz; onun bildigi tek bir futbol "sistemi" var.