Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    230
U23 kontenjanını boş bırakmazlar herhalde.

Ayrıca Nhaga'nın kiralanmaması da benim için oldukça sürpriz olur.

Bakalım neler olacak.
Bu yönetimden her şey beklenir u23 almadıkları gibi gidip Nhaga'yı yollayıp 2 boş kontenjanla girse şaşırtmaz geçmiş tekerrür eder.

Sara'dan umudu kestim zaten o adamın toparlamasi artık imkansız, her gün daha da yavaşlıyor
10 numarada 0 arkadan top getiren olmayan sekilde evet.

Batra varken onunde o 15 dkda gayet iyi oturdu, rahatca kosusunu atip gol de atti ama.

Oyle bakiyorum ben, bireysel olarak osimhen haricinde "net verimli" diyebilecegimiz adam var mi ki (yeni transferleri saymadan). Yunus belki. Baska?(Hazirlik + oynadigimiz maclardan bahsediyorum gecen sezon degil)

Takımın ana omurgası eski yenileme fırsatı varken yenilemediler buna rağmen Leao geldi diye DursunAşk falan yazan var inanılır gibi değil

Bu gs yayincilardan birini izlerken soyledi. Hangisiydi hatirlamiyorum fofananin milanda gecen sene neden sictigini oyuncu fransaya rop vermis orda anlatmis. Bu italyanlar mazellami ne diyo o rolde oynatmislar buda sicmis ben bu oyuncu degilim demis. Iki merkezden biri oldugu daha tutucu rolu seviyormus bizim aradigimiz rol yani. Mevcut hali yabanci kurali vs uzak dur diye bagiriyo ama su saatten sonra alalim bence bunu belki kendine gelir

lemina yine 2-3 kişilik oynamazsa clde bu sene o işler tutmaz bu arada.Torreira çoğu maçta hiç yerlerden kalkmazken lemina tek başına dövüştü direkt.Oraya ya hoca zorla ugo yada nhaga falan deneyecek yada salacak clyi başka ihtimali yok yani.Lemina geçen seneki gibi top class os performansı çıkarır mı clde meçhul o
CL deplasmanlarında singo orta saha oynatırım, onun pas çevre kontrolü eksikliğini torreira ve batrakov ile kapatırım. Singo kesinlikle fizikli tempolu driblingci ortasahalara markaj dublaj yapmak zorunda. Ugochuckwu da yapabilir bunu ama singo kadar düello canavarı değil

Bu gs yayincilardan birini izlerken soyledi. Hangisiydi hatirlamiyorum fofananin milanda gecen sene neden sictigini oyuncu fransaya rop vermis orda anlatmis. Bu italyanlar mazellami ne diyo o rolde oynatmislar buda sicmis ben bu oyuncu degilim demis. Iki merkezden biri oldugu daha tutucu rolu seviyormus bizim aradigimiz rol yani. Mevcut hali yabanci kurali vs uzak dur diye bagiriyo ama su saatten sonra alalim bence bunu belki kendine gelir
Genel gidişata bakarsak ya Camavinga ya hiç gibi duruyor.

Camavinga için ne teklif ettiğimiz bile belli değil çıkarıp laps diye 50 m euro mu koyuyoruz yoksa 30-35'e verin alırız ya da 5 m euro kiralama seneye 40-45 zorunlu opsiyon mu istiyoruz o bile belli değil.

Yusuf işi uzamışken Alanya'dan Ümit Akdağ'ın ismi neden gündeme gelmiyor? Süper ligde istikralı performans gösteren 23 yaşında sol stoper, hava topları iyi, ayağı iyi.

Deniz Gül, bugün Türkiye’ye gidiyor. (A Bola)
Bored Illumination GIF by Minions

CL deplasmanlarında singo orta saha oynatırım, onun pas çevre kontrolü eksikliğini torreira ve batrakov ile kapatırım. Singo kesinlikle fizikli tempolu driblingci ortasahalara markaj dublaj yapmak zorunda. Ugochuckwu da yapabilir bunu ama singo kadar düello canavarı değil
singo merkezi çok bozar ya zaten dengesiz bir herif orada oynayacak oyun aklı pek yok çok yerini kaybeder orada

Genel gidişata bakarsak ya Camavinga ya hiç gibi duruyor.

Camavinga için ne teklif ettiğimiz bile belli değil çıkarıp laps diye 50 m euro mu koyuyoruz yoksa 30-35'e verin alırız ya da 5 m euro kiralama seneye 40-45 zorunlu opsiyon mu istiyoruz o bile belli değil.
Su is tamamen sacmalik yahu cama istemekte sacmalik beklemekde sacmalik olmuyosa baskanisi almayalim demekde sacmalik. Kimlere kaldik anasini satayim ya bu orta saha dusmanligindan biktim

Ne olursa bugün olur. Arda Okan alınacaksa Singo Sallai ikilisinden birisinden çıkılıp orta sahaya transfer yapılabilir. Stopere Yusuf gelecekse Singonun gitmesinde sakınca yok.

Galatasaray tarihinin en yalancı yönetimi malesef, camavinga için sanki bir ihtimal varda camavinga olmazsa orta saha alınmayacak haberleriyle taraftarı salak yerine koymaya devam ediyorlar. Malesef bu yönetimden nefret ediyorum.

Efkan Bekiroğlu'nun sağından atıp solundan geçtiği Torreira takımın vazgeçilmezi...

Bence Ali Habeşoğlu, Deniz Gül'den daha iyi topçu..

Ama bilemiyorum tabii nedir planlanan şey.

10 numarada 0 arkadan top getiren olmayan sekilde evet.

Batra varken onunde o 15 dkda gayet iyi oturdu, rahatca kosusunu atip gol de atti ama.

Oyle bakiyorum ben, bireysel olarak osimhen haricinde "net verimli" diyebilecegimiz adam var mi ki (yeni transferleri saymadan). Yunus belki. Baska?(Hazirlik + oynadigimiz maclardan bahsediyorum gecen sezon degil)
evet öyle ancak sara o başak maçındaki sakatlık sonrası direkt bitti yani genel yorum aslında benimki.Senede artık 10 maç iyi oynuyor onlar da eyüp filan oluyor.Bir de bir tane juve maçı oynadı yani sorun direkt kendinde bence o saçma sapan topları kale ağzından atamaması da buna bir örnek yani o da kaçak dövüşüyor sürekli.Mesela derin pas falan denemiyor yani geride olsa bile üstüne baskı alınca top çıkaramıyor direkt kayıp yani buna örnek olarak da monaco dep olabilir.Liverpool depi saymıyorum herkes kötüydü ama bu oyun düzleminde camara gibi hem tekniğiyle hem driplingle top çıkaracak biri lazım.Millet merkezde basıp alanları kapatınca kalıyor ortada direkt sara.Eğer hedefimiz varsa 2 düzlemde de iş yapacak biri lazım orada

Geri
Üst Alt