Bitşiyabu ugoçukvu vs. Bunlar bombooşş transferler.

Rotasyonda kaliteyi koruyacak adam değil bunlar.

Umalım ki batrakov ilk 11 de kendini takıma ve taraftara kabul ettirsin. Leao ve batrakov la tamamladık transferi.

Deniz gül ise açıkçası elzem bi transfer, beklentim yüksek değil, bitiricilik zayıf. 6 7 gol atsın kafi.

SM-S948B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seçildiğine göre en kötü maçı bu sanırım, bakmasını bilene gayet özellikli topçu, zaaflarında gelişme gösterdiği an harika bir sol stoperimiz olur, ben beğendim :)

her sene 6 oyuncu alsak da ne oluyor ki.. devre arası yine başlanacak.. muhtmelen genç siyahiler gider.. torreira, sane, barış zırlar..

lesley ve bitsiabunun daha izlemeden alınmayacağını ve mevkilerinde de baya az süre alacaklarını belirtleim

yüzde 1 ihtimal patlarız ama yine de gerçekler bunlar

almış olmak için alınmış adamlar

stoper çocuk psg kaşesi olan biri. fiziksel anomali resmen.

bizim ligde fizikli olup iş yapmayan adam neredeyse yok.

şu sirkülasyondan bize de bir şey bırakın be

Aglayacagim sinirden ya manu ve city 3er tane orta saha cekti biz 1 tane dise dokunur adam almadik... E.Anderson aliyor Bouaddi aliyor yetersiz gorup Enzo cekiyor ustune biz hala kasni ilkayi adamdan sayiyoruz.. Bu takimlarla bas etme ihtimalin olabilir mi ?

Bir kaç kez burada adı geçmişti herif ne yapıyor diye bi bakayım dedim 21yaşında futbolu bırakmış.
Bir kaç kez burada adı geçmişti herif ne yapıyor diye bi bakayım dedim 21yaşında futbolu bırakmış.

Forumda su herif icin bile yangin yapilmisti hic unutmuyorum

Aglayacagim sinirden ya manu ve city 3er tane orta saha cekti biz 1 tane dise dokunur adam almadik... E.Anderson aliyor Bouaddi aliyor yetersiz gorup Enzo cekiyor ustune biz hala kasni ilkayi adamdan sayiyoruz.. Bu takimlarla bas etme ihtimalin olabilir mi ?
Kac futbolcuyla oynayacaz renkdas o zaman cityi tut

öyle ama satış yapıyorlar. sırf bu yaz 340m euro oyuncu satışı yaptılar. biz 0. üstüne ekstra 20m euro maaş. ffp sınırlarımıza da yaklaştığımızı düşünüyorum.

oyuncu satamadığımız sürece kıvranmaya devam edeceğiz.

öyle ama satış yapıyorlar. sırf bu yaz 340m euro oyuncu satışı yaptılar. biz 0. üstüne ekstra 20m euro maaş. ffp sınırlarımıza da yaklaştığımızı düşünüyorum.

oyuncu satamadığımız sürece kıvranmaya devam edeceğiz.

Yaw bu beceriksizlik zaten tek tarafli degil ki ne almayi ne satmayi becerebiliyoruz.. 4 yil ustuste sampiyon olan takimin tek adam gibi satisi boey onun da takimda kalip parlamasi tamamen karambole oldu ..

Ben Singo dahil Ugochukwu ve Bitshiabu'nun gerçekten izlenerek alındığına hiç inanmıyorum. Ugochukwu iyi olsa 50 kere Leminayı keserdi Lemina yedek kalmayı çok dert edecek bir tip değil, 3-4 dakika kala sokuyor oyuna demek ki 60-70 de sahaya atacak kadar bile güvenmiyor. Yeni elemanıda son gün kiralık gönderiyorlar hiç ümit vermiyor Apo oynar yine bu sezon.

Geri
Üst Alt