Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.858
- 5.406
- 2.493
Öyle yada böyle Goztepedeki ortasahaya almamız lazımdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah eyvah fena tufaya geldik
jelert i öven sensin yiğenim aynı morutan,cicaldau,popescu mu ne sonra frankovskiSabah akşam ovdugun Topçulari gördük (nhaga, Jelert)
Bokluyorsan baby upemacano çıkar kesin bu cocuktan
Merhaba foruma. Gün içi yoğundum şimdi gelişmeleri okumaya başladım. Yusuf Akçiçek transferi en son ne oldu, net bir bilgi bulamadım internette.
Merhaba foruma. Gün içi yoğundum şimdi gelişmeleri okumaya başladım. Yusuf Akçiçek transferi en son ne oldu, net bir bilgi bulamadım internette.

şu sirkülasyondan bize de bir şey bırakın be
Bir kaç kez burada adı geçmişti herif ne yapıyor diye bi bakayım dedim 21yaşında futbolu bırakmış.
![]()
Ayman Kari - Oyuncu profili
Ayman Kari ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 700 bin € ➤ * 19 Kas 2004, Ivry-sur-Seine, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Bir kaç kez burada adı geçmişti herif ne yapıyor diye bi bakayım dedim 21yaşında futbolu bırakmış.
![]()
Ayman Kari - Oyuncu profili
Ayman Kari ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 700 bin € ➤ * 19 Kas 2004, Ivry-sur-Seine, Fransawww.transfermarkt.com.tr
kim o?Öyle yada böyle Goztepedeki ortasahaya almamız lazımdı.
Kac futbolcuyla oynayacaz renkdas o zaman cityi tutAglayacagim sinirden ya manu ve city 3er tane orta saha cekti biz 1 tane dise dokunur adam almadik... E.Anderson aliyor Bouaddi aliyor yetersiz gorup Enzo cekiyor ustune biz hala kasni ilkayi adamdan sayiyoruz.. Bu takimlarla bas etme ihtimalin olabilir mi ?
Aglayacagim sinirden ya manu ve city 3er tane orta saha cekti biz 1 tane dise dokunur adam almadik... E.Anderson aliyor Bouaddi aliyor yetersiz gorup Enzo cekiyor ustune biz hala kasni ilkayi adamdan sayiyoruz.. Bu takimlarla bas etme ihtimalin olabilir mi ?
Güncel olan konu neyse onu sordum. ne sorayım 15 sene önceki emana veya pires transferini mi?7 senelik üyelik boyunca neler geldi neler geçti neler oldu neler bitti attığın 2. postun Yusuf Akçiçek için olması çok garip![]()
öyle ama satış yapıyorlar. sırf bu yaz 340m euro oyuncu satışı yaptılar. biz 0. üstüne ekstra 20m euro maaş. ffp sınırlarımıza da yaklaştığımızı düşünüyorum.
oyuncu satamadığımız sürece kıvranmaya devam edeceğiz.