Valla kimseyi alamazlarsa hocanın Ugochukwu ve Nhaga'yı ideal oyuncularla kombine edip oynatması gerekiyor. Torreira Lemina Sara şeklinde çıkılamaz her maça. Ayaklarını sürüyerek oynuyorlar sonra.

3 buyuk lig icin son 1.5 saat
Ingiltere ve ispanya icin son 5.5 saat

(Tmarkta gore)

singodan artık bize yar olmaz sakatlık dönüşü luyindama gibi takılıyor herif sonradan oyuna girip saçma sapan işler yapıyor ya kek maçlarda şans verip özgüven kazandırıcaz ya tutarsa dicez ya da zararına da olsa 15-20 ye göndermeye bakıcaz

Singo çok can sıkıcı harbiden

Fena saplandı, yine sakatlanırsa ben de sövebilirim transfere ve öznesine dahil olan herkese :asd: :ROFLMAO:
Transferlerden memnunsun demek, ŞLde ve ligde başarı gelmezse sana da saplıcam.

Camavinga geliyor mu defans alıyoruz ee ne olacak kontenjen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

E.Frankurt
Ajax
Monaco
City
Juventus
Liverpool

Şu 6 deplasmanın 1 tanesinde ne olduğunu anlamadan 5 yedik son 2 tanesinde de 7-8 yemenin eşiğinden döndük..City maçı formalite maçı olmasına rağmen doku sakatlanmasa o maç da farka gidebilirdi.Monaco deplasmanında da 2.yarı öyle bir dağıldık ki maç farka gidecekti..

Ve bu her zor Avrupa deplasmanında maçın belli bölümlerinde feci şekilde dağılan takımın orta sahası ve savunmasına sertlik katacak neredeyse hiçbir oyuncu alınmadı ve bu takım 1 yıl daha yaşlandı.Allah sabır versin hepimize

şimdi kasedi geri saralım birde.. bunlar hangi futbolcuyu gönderirseler göndersinler yerini dolduramacayaktı.. bir transfer aklı yok önlerine ne gelirse bakkal hesabı ediyorlar işte transferi..

Transferlerden memnunsun demek, ŞLde ve ligde başarı gelmezse sana da saplıcam.
Trollemesineydi abi anketi ortadan kaldırayım ben :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ama saplamak istersen de olr

kitty-cat.gif

Torrik su kaynatıyor belli ki pat diye ben gideceğim derse 1-2 gün sonra çok sıkıntı olur.

Arabistan’dan falan teklif gelebilir ya da Arjantin köyüm vs.

Yönetim akıllı davranmalı

Transferlerden memnun olan net gay’dir.

Leao dahil hiçbir yaramıza merhem olmayan oyuncular aldık, deniz vs bunlar haziranda temmuz başında gelmesi gereken topçulardı.

Ztk için güçlü bir kadro kurduk

Leao hariç hiçbirinin düzenli ilk 11 oynaması mümkün değil. Bat ise Yunus böyle oynamaya devam ederse yedek kalır

Camavinga geliyor mu defans alıyoruz ee ne olacak kontenjen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bitsh'in gelmesi ile Camavinga için gerekli kontenjanın bir ilgisi yok bu arada. Camavinda 2002 doğumlu, U23 dışında. Lemina, Lucas, Singo, Salla, Sara'dan birisini göndermen gerekiyor olur da Camavinga transferi olacaksa ki zaten imkansız bir hayal

Burada Koopmeinersi oyle bir anlattilar ki prime Gerard sandim.. Adamlar elinde Thuram gibi bir profil varken yanina Matar Sarri cekip Koopmeinersi postamaya calisiyor..
Bizimkiler de seviniyor Koopmeiners diye ..
Thuram sakat, onun icin belki Sarr'i almislardir. THuram tum kamp donemini de kacirdi.

Torrik su kaynatıyor belli ki pat diye ben gideceğim derse 1-2 gün sonra çok sıkıntı olur.

Arabistan’dan falan teklif gelebilir ya da Arjantin köyüm vs.

Yönetim akıllı davranmalı
Bundan sonra Torreira bir yere gidemez. Yerine adam alamayiz. O kadar da mal degiller. Kendilerinin sonunu getirmis olurlar.

Geri
Üst Alt