- 25 Temmuz 2011
- 7.667
- 4.611
- 2.088
Transfer olmayacaksa Nhagayı ilk onbire monte etmek lazım bir şekilde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferlerden memnunsun demek, ŞLde ve ligde başarı gelmezse sana da saplıcam.Singo çok can sıkıcı harbiden
Fena saplandı, yine sakatlanırsa ben de sövebilirim transfere ve öznesine dahil olan herkese![]()
![]()

Trollemesineydi abi anketi ortadan kaldırayım benTransferlerden memnunsun demek, ŞLde ve ligde başarı gelmezse sana da saplıcam.
Abi ne Camavinga’si yahu? Bu adamlar beles Pape Matar Sarr’i alamadi. Onu gectim tam beles Rios’u da es gectiler. Orta saha alinmayacak. Transfer kapandi.Camavinga geliyor mu defans alıyoruz ee ne olacak kontenjen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bitsh'in gelmesi ile Camavinga için gerekli kontenjanın bir ilgisi yok bu arada. Camavinda 2002 doğumlu, U23 dışında. Lemina, Lucas, Singo, Salla, Sara'dan birisini göndermen gerekiyor olur da Camavinga transferi olacaksa ki zaten imkansız bir hayalCamavinga geliyor mu defans alıyoruz ee ne olacak kontenjen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Thuram sakat, onun icin belki Sarr'i almislardir. THuram tum kamp donemini de kacirdi.Burada Koopmeinersi oyle bir anlattilar ki prime Gerard sandim.. Adamlar elinde Thuram gibi bir profil varken yanina Matar Sarri cekip Koopmeinersi postamaya calisiyor..
Bizimkiler de seviniyor Koopmeiners diye ..
Bundan sonra Torreira bir yere gidemez. Yerine adam alamayiz. O kadar da mal degiller. Kendilerinin sonunu getirmis olurlar.Torrik su kaynatıyor belli ki pat diye ben gideceğim derse 1-2 gün sonra çok sıkıntı olur.
Arabistan’dan falan teklif gelebilir ya da Arjantin köyüm vs.
Yönetim akıllı davranmalı
Transferlerden memnun olan net gay’dir.
Leao dahil hiçbir yaramıza merhem olmayan oyuncular aldık, deniz vs bunlar haziranda temmuz başında gelmesi gereken topçulardı.
Ztk için güçlü bir kadro kurduk
Daha önce yapmışlığı varBundan sonra Torreira bir yere gidemez. Yerine adam alamayiz. O kadar da mal degiller. Kendilerinin sonunu getirmis olurlar.