Lesley yerine adam akıllı para harcayıp 1 orta saha alsak herşey güllük gülistanlık olacaktı yaw. Yangından mal kaçırır gibi ilk transfer yaptılar bi de

Okaçuku alma Lemina ile sözleşme uzatma yaklaşık 6 milyon Euro maaş bütçesi cepteydi, okaçukuya 30 milyon opsiyon yerine pape sarr için 30 milyon verseydik + 6 milyon maaş ile sorun kökten çözülecekti

Şu tweeti gördüğümde kolpa haber kaynağı mı diye yaklaşık 10 kez filan kontrol etmiştim :asd:
Benim yan ekranda Forum açıktı. Foruma bakarken eşim yazdı osimhen diye birini istiyormuşuz diye. Hangi kolpa sayfayı takip ediyon ya demiştim. Forumu refresh ettiğimde yer yerindne oynuyordu

Orhan uluca bizim yeni stoperi yerden yere vuruyor görüntülü analizde. Adam markajında ve pozisyon almada bayağı felaket. Maç içi konsantrasyonu felaket. Adam bazı pozisyonlarda dalıp gidiyor

ugucku da katakulliye mi geldik yaw

Aslında çocuk potansiyelli de duruyor

Muradım Fofana için burada Ndombele diyorlardı
Bjk kimseyi alamayacakti Azizim, fofanabele tutar mi ihtimali onlar icin hic yoktan iyidir bizim icin de kotudur

Bi de Okan üç ay once istiyordu hatta yanlış hatırlamıyorsam kavukcu fofana icin milanoya gitmişti ama gelmek istememişti. Simdi cok rahat alabilirsin ama ilgilenmiyorlar. Boyle bir sürü örnek var. Hafızayı her transfer doneminin sonunda resetliyorlar galiba.

fofana vs torreyra .... metrıklerı cok zıt yav

1788288156940.webp

Jacobs giderse iyice sicariz. Eren mi oynayacak orada?
Hoca çözüm üretir, Avrupa'ya yqz Jacobs'u. Eren+Kazımcan, Barış Alper, Sallai herkesi bir şekilde sol bekte de oynatıp verim aldı ligde, Avrupa sorun onu da listeye yazarız 10+2 'de. Fofana gelecek diye Lemina ya da Torera gıderse üzerine performans vermezse Kaan'a İlkay'a kalırız.

Twitter da 3 büyük takım taraftarları fofana'yı bize çakacaklar almayın diyorlar.😀

Valla bu gsc halkı çok tuaf. Hem genç olsun hem ramos olsun modric olsun icardi olsun istiyorsunuz.

Olamaz.

Renktaş söyledik bunları, ben genç oyuncu alalım diyen (herkese değil tabii) bir çok kişiye siz sadece genç oyuncu istediğinizi zannediyorsunuz dediğimde tartışıyorduk.

Milletin genç oyuncudan beklentisi kimsenin bilmediği keşfetmediği 18 yaşındaki Ronaldinho'yu getirmek lol.

Oyuncu yetiştirmek dediğin şey = Lesley gibi aşırı ham oyuncudan bir şeyler çıkarmak zaten.

Işin komiği sene sonunda orta saha tranaferini seve seve yapacaksın hatta belki 2 tane alman lazım.
Seneye fiyatlar daha da artar

Geri
Üst Alt