Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lesley yerine adam akıllı para harcayıp 1 orta saha alsak herşey güllük gülistanlık olacaktı yaw. Yangından mal kaçırır gibi ilk transfer yaptılar bi de
Benim yan ekranda Forum açıktı. Foruma bakarken eşim yazdı osimhen diye birini istiyormuşuz diye. Hangi kolpa sayfayı takip ediyon ya demiştim. Forumu refresh ettiğimde yer yerindne oynuyorduŞu tweeti gördüğümde kolpa haber kaynağı mı diye yaklaşık 10 kez filan kontrol etmiştim![]()
Bu bebeye ne oldu ya. 2 yıl önce rüyalarımızı süslüyordu.deal collapsed lyon kira+ 12m opsiyon zorunsuz aliyordu hemen cökelim bedava
Bjk kimseyi alamayacakti Azizim, fofanabele tutar mi ihtimali onlar icin hic yoktan iyidir bizim icin de kotudurMuradım Fofana için burada Ndombele diyorlardı![]()

Hoca çözüm üretir, Avrupa'ya yqz Jacobs'u. Eren+Kazımcan, Barış Alper, Sallai herkesi bir şekilde sol bekte de oynatıp verim aldı ligde, Avrupa sorun onu da listeye yazarız 10+2 'de. Fofana gelecek diye Lemina ya da Torera gıderse üzerine performans vermezse Kaan'a İlkay'a kalırız.Jacobs giderse iyice sicariz. Eren mi oynayacak orada?
Valla bu gsc halkı çok tuaf. Hem genç olsun hem ramos olsun modric olsun icardi olsun istiyorsunuz.
Olamaz.
Fofana yı kimi gönderip alırdınız ki mesela
Uguckunun metrikleri var mı üstad