Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    230
En çok okana kızıyorum, nasıl da kalkan oldu yönetime. Son maçta bile yok forvet gelecek yok o yok bu diyordu.

Gece 3 4 oyuncu daha gelecek diye yattım. Sabah transferi kapattığımız news'iyle uyandım.

Güzel haberler günü olsun bugün

Deniz şabanına vereceğin parayla iyi bir orta saha kesinlikle alınırdı. İzlediklerimizin hepsi 30 mil sanki anasını satıyim

inşallah orta saha ve defans alcagız admirim yoksa halimiz harap olur devre arası gelmez
Sanmıyorum orta saha gelecek olsa şimdiye dek İtalyan dostlarımız duyururdu. Çok gizliden biriyle görüşüyorlar mı muamma.

Belki bir stoper gelir, o kadar.

Valla kusura bakmasinlar Avrupa nin en iyi takimini kuracam diyen baskana sunu sorarlar.Eyvallah Leao gibi stari almak kolay degil ancak alinan Lesley iyiyse neden oynamiyor.Gecen sene deplasmanlar da ozellikle Avrupa da yasadigimiz problemlerden biri orta saha oyuncularimizin topu ileri tasiyamamasi bunun icinde dikine giden bir profil ihtiyacimiz vardi.Orta saha ihtiyaci 3 senedir bariz varken israrla oraya kaliteli bir oyuncu alinmama sebebini anlayamiyorum.İsrarla sol stoper alinmiyor.Abdulkerim katki verdi ancak misyonunu tamamladi Kaan Ayhanlasmaya dogru gidiyor kadayif modunda.İcardi gittikten sonra forvet hatti Osimhen Ponomarenko ve Deniz Gul gibi uc isimden olusmasi gerekirken sadece Deniz Gul alindi.Planlama rezalet otesi

TransferNobetiDeadline

Bitiyor sonunda.

o.saha alınmayacağı çok belliydi

bari adam gibi 1 stoper alın da orada singoya muhtaç kalmayalım adamın oynadığı 2 cl maçında 9 tane yedik kalan 10 maçta 11 gol

o.saha alınmayacağı çok belliydi

bari adam gibi 1 stoper alın da orada singoya muhtaç kalmayalım
Hoca goztpe maci sonuna kadar hic ortasaha ve defans transferi beklentisi vermedi. Hep ileri hat.

Mac sonunda demisti sanirim ortasaha bakiyoruz diye, u23 falan. Ama 30 35 ten basliyor diye demec verdi. Acaba "cok beklentiye girmeyin" sinyali miydi hoca uzerinden yonetimin verdigi.

Niye her transfer dönemi en az 1 bölgeyi eksik bırakıyorlar.
Böyle bir fantezilerimi var challenge mı yapıyorlar amaç ne

Geri
Üst Alt