Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    262
  • Bu anket kapanacak: .
Yönetim ve hoca, takımın orta sahadaki vahimliğinin farkında mı acaba?

Oraya ciddi bir güncelleme yapılmazsa, bu benim için ihanet, hatta sezonu satmak anlamına gelir.
Lesleyi alınca bütün işler bozuldu hangi beyinsiz yaptırdı bu transferi acaba

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leao başakşehir maçında oynamaz Lizbon maçı şüpheli Göztepe maçında 2 gol yediren evlat kontejanından barış 11 başlar

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncu özelinde söylemiyorum renktaş ama bu opsiyon takıntısı nedir. Hangi oyuncuyu opsiyonunu ödeyip tak diye aldık.
Opsiyonlu olunca en azından alma ihtimalin oluyor. Mesela 10 milyon euroluk opsiyon var iyi performans sonrası Avrupadan 20 lik teklifler ihtimali var. Hiçbir şey yapmadan bile oyuncudan kar edebilirsin. Opsiyonsuz kiralık işi ben bu oyuncudan umutluyum, seneye takımda oynatacağım al 1 sene geliştir yada tecrübesini arttırdan başka bir şey değil.

Yönetim ve hoca, takımın orta sahadaki vahimliğinin farkında mı acaba?

Oraya ciddi bir güncelleme yapılmazsa, bu benim için ihanet, hatta sezonu satmak anlamına gelir.
Lesley, ngaha var deseler ben ona da razıyım ama yüzüne bakmıyorlar, ben mi aldım bu topçuları, biraz da oyuncuya göre bir şeyler oynayın

Kaleci:

Uğurcan
Jankat
Günay

Defans:

Sánchez
Abdülkerim
Kaan
Bitshiabu ⏳
Singo
Sallai
Jakobs
Eren
Arda Ünyay
Kazimcan

Orta Saha:

Ugochukwu
Lemina
Renato
Torreira
Ilkay
Eyup
Sara
Batrakov

Forvet:

Sane
Yunus
Baris Alper
Leao
Armando Guner
Osimhen
Deniz Gul ⏳

Bazi oyuncularin gitmesi gerekiyor transfer donemi kapanmadan ;

Arda, Eyup, oynatilmayacaksa Renato kiralik gidebilir.

Onun disinda Kaan, Ilkay gibi bu sezon ne verecegini kestiremeyecegin iki tane yasli oyuncu da duruyor.

Yusuf Akçiçek sanki çok hızlıydı da Bitshiabu'yu kötülüyorlar :D

ÖZEL HABER | Diego Carlos, Fenerbahçe’deki 7.4 Milyon Euro alacağından feragat etti. Başkan Aziz Yıldırım ile konuştuktan sonra alacaklarını istemedi ve kendisine teşekkür edip kulüpten ayrılma kararı aldı. Kendisi Parma ile anlaşmıştır.

(Talha Arslan / FB muhabiri)

🤣🤣

Cihan Kamer: "Diego Carlos'u gönderiyoruz ama 8 milyon euro daha ödeyeceğiz. Üstüne para vererek gönderiyoruz. Gönderdiğimiz oyunculardan transfer bedeli alamıyoruz. Amrabat'ın da 8 milyon euroluk kalan transfer taksidi ödenecek."

1788252982320.webp

Opsiyonlu olunca en azından alma ihtimalin oluyor. Mesela 10 milyon euroluk opsiyon var iyi performans sonrası Avrupadan 20 lik teklifler ihtimali var. Hiçbir şey yapmadan bile oyuncudan kar edebilirsin. Opsiyonsuz kiralık işi ben bu oyuncudan umutluyum, seneye takımda oynatacağım al 1 sene geliştir yada tecrübesini arttırdan başka bir şey değil.

Tamamen göz boyama, alma ihtimali falan oluşmuyor. Ayrıca kiralık oyuncunun 1 sezon üst düzey katkı verip gitmesi kötü bir şey değil. Sadece genç oyuncular için söylemiyorum tüm kiralık oyuncular için söylüyorum.

Geri
Üst Alt