Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.693
- 67.859
- 5.003
Bitşuabi ve ugoçukvu gs'nin scouting ile zerre alakası olmadığının yüzlerce kanıtından ikisi. Yine bir menajer iteklemesi zannımca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanıt için teşekkürler renktaş. biz yine seviyemizi koruyalım.Merhaba transfer yattı. NKFVAS diyebilir misiniz rica etsem?
Sergen falan paylaşıyordu bunun için forumda essien diyorlardıForumda su herif icin bile yangin yapilmisti hic unutmuyorum
Yunus sen istediğine inan nasılsa her sene istediğine inaniyonBen Singo dahil Ugochukwu ve Bitshiabu'nun gerçekten izlenerek alındığına hiç inanmıyorum. Ugochukwu iyi olsa 50 kere Leminayı keserdi Lemina yedek kalmayı çok dert edecek bir tip değil, 3-4 dakika kala sokuyor oyuna demek ki 60-70 de sahaya atacak kadar bile güvenmiyor. Yeni elemanıda son gün kiralık gönderiyorlar hiç ümit vermiyor Apo oynar yine bu sezon.
O Kolpatör daha bırakmadı mı duyumculuğukahve konyak çalışıyorlar demiş inandım. en az 2 transfer beklerim arkadaş
Başka isimlerde vardı söylersem kanın donar.Sergen falan paylaşıyordu bunun için forumda essien diyorlardı![]()
Ben Singo dahil Ugochukwu ve Bitshiabu'nun gerçekten izlenerek alındığına hiç inanmıyorum. Ugochukwu iyi olsa 50 kere Leminayı keserdi Lemina yedek kalmayı çok dert edecek bir tip değil, 3-4 dakika kala sokuyor oyuna demek ki 60-70 de sahaya atacak kadar bile güvenmiyor. Yeni elemanıda son gün kiralık gönderiyorlar hiç ümit vermiyor Apo oynar yine bu sezon.
Güncel olan konu neyse onu sordum. ne sorayım 15 sene önceki emana veya pires transferini mi?
Gercekten bu adamin ismini duymaktan gina geldi. Bir bok bildigi yok. Nami diger kolpa kaynak!kahve konyak çalışıyorlar demiş inandım. en az 2 transfer beklerim arkadaş
sizin gibi galiba bizde transferi kapattık rakiptaşyanıt için teşekkürler renktaş. biz yine seviyemizi koruyalım.
Katılıyorum, altın damarına denk gelmiş olabiliriz…Seçildiğine göre en kötü maçı bu sanırım, bakmasını bilene gayet özellikli topçu, zaaflarında gelişme gösterdiği an harika bir sol stoperimiz olur, ben beğendim![]()
Bırakmış ama büyük bi isim kulağına gelirse tekrar piyasaya çıkabilirmiş.O Kolpatör daha bırakmadı mı duyumculuğu