Transfer sezonunun sonunda totalde kalite olarak arttık mı diye bakıyorum bence kafa kafaya. Orta saha ve savunma birer yaş daha yaşlandılar sezon içinde çok büyük fiyaskolar görebiliriz

Ben Singo dahil Ugochukwu ve Bitshiabu'nun gerçekten izlenerek alındığına hiç inanmıyorum. Ugochukwu iyi olsa 50 kere Leminayı keserdi Lemina yedek kalmayı çok dert edecek bir tip değil, 3-4 dakika kala sokuyor oyuna demek ki 60-70 de sahaya atacak kadar bile güvenmiyor. Yeni elemanıda son gün kiralık gönderiyorlar hiç ümit vermiyor Apo oynar yine bu sezon.
Yunus sen istediğine inan nasılsa her sene istediğine inaniyon

Ben Singo dahil Ugochukwu ve Bitshiabu'nun gerçekten izlenerek alındığına hiç inanmıyorum. Ugochukwu iyi olsa 50 kere Leminayı keserdi Lemina yedek kalmayı çok dert edecek bir tip değil, 3-4 dakika kala sokuyor oyuna demek ki 60-70 de sahaya atacak kadar bile güvenmiyor. Yeni elemanıda son gün kiralık gönderiyorlar hiç ümit vermiyor Apo oynar yine bu sezon.

Bitshiabuyu nerde izleyebilirler ki herifin kariyerinde 5 tane 90 dakikasi vardir muhtemelen

Adami hemen asip kesmemek lazim ayagi iyi demisler Leizipig taraftari da genel olarak iyi bir oyuncu ama kendini kanitlayamadi demis.

bence geçen seneye göre her şekilde hücumda daha kaliteli olduk

lang asprilla icardi gitti
leao batrakov ve deniz geldi

oyuncular tutar tutmaz ama profil olarak ilerledik bence

ama orta saha ve savunmaya gereken 2 baba takviye yapılmadığı için şampiyonlar liginde buralarda patlama ihtimalimiz yüksek

Geri
Üst Alt