Bunları görmen için Galatasraaya gerçekten bağlı olman lazım.Show için reklam için yönetici olmaman lazım..
Teknik adam zaten etkisiz eleman.Milyonları götürüyor orta saha rotasyonundan memnun olduğuna göre pekte umrunda değil gibi
.
Evet gerçek tespit bu ayrıca son Samsun maçı dağıldık resmen ne olması lazım Ugurcan misal gününde olmasa 10 gol yiyecektik illa rezil mi olalım

Açıklanan rakamlar doğruysa bence Leao transferi mali açıdan da başarılıdır. 50 bonservis 15 maaşlar konuşuluyordu. Bu kalibrede bir adamı 38m bonservis, 10m maaşa getirmek büyük iş. Greenwood sapığı ile aynı maliyet. 10m maaşı emekli Icardi alıyordu geçen sezon.

FC’de şöyle bir kadro kurdum ve çok zor değildi şöyle bir kadro kurulması(Oyuncu olarak değil mantık olarak);
Kale
Uğurcan
Günay
Jankat

Sağ Bek
Zeki Çelik
Jelert (U23)

Stoper
Davinson (Y)
van de Ven (Y)
Ozan Kabak
Abdülkerim
Kaan Ayhan
Arda Ünyay

Sol Bek
Ferdi Kadıoğlu
Eren
Kazımcan

Orta Saha
Torreira(Y)
Camavinga(Y)
Sara(Y)
İlkay
Nhaga(U23)
Mora(U23) -Batrakov olmadığı için

Kanatlar
Sane(Y)
Leao(Y)
Yunus
Barış
Can Armando

Forvet
Osimhen(Y)
Beljo(Y)
Icardi(Y)

Fantazi olsun diye forveti 3 yabancı yaptım yine de 10+3 oldu. Defansa sadece 2 yetişkin yabancı harcayınca gerisi oturuyor. Kanatlarda zaten 2 net türkün var. İstesen dw 10+4’ü aşamazsın. Çok boş yere yabancı sınırını bahane ediyoruz. Yabancı sınırı diye ağlıyoruz ama Defans hattına 5 yabancı yiyoruz. Orta saha ve hücum için 5 kalıyor.

Demin fb space de biri fofana'ya biz teklif yapmadık çaresiz kaldığı için İngiltere'ye gidiyor yoksa şampiyonlar Ligi'nde oynamak için bize gelirdi dedi. 😀

Okan Buruk, orta saha transferinin yapılmasını istiyor. nhaga, ukuçuku aldık ya yetmedi mi? siz nasıl transfer yapıyorsunuz..

hoca suç kendisine kalmasın diye millete haber yaptırıyor da daha önceki 12 kişi mi oynayacağız açıklamaları falan ortada ben daha yemem bunu.İstese çoktan torr,sarayı falan yollayıp alırdı birini.O bölgeye dikkat çekerdi

büyük yarışa hazır mıyız

fd42fc3b-6ef7-4544-a2df-c5119b639703.png

Geri
Üst Alt