Lemina ile yapsana bi. sözde onun ikamesi bu adam toreyradan ziyade
vs lemina

1788288935245.webp

Lesley ve yani stoper felaket kötü. U23 haklarını bu yeteneksizle doldurmak büyük maharet!! Bravo okan buruk!
Izledikleri, cikis yapacagını düşündükleri oyuncular yerine, Galatasaray'dan daha ufak takımların beklentilerini karsilamayan oyuncuları doldurdular takima. Koskoca Galatasaray'in bir futbol direktörü, bir futbol akli yok.

Lesley ve yani stoper felaket kötü. U23 haklarını bu yeteneksizle doldurmak büyük maharet!! Bravo okan buruk!

felaket kötü değil yahu. çok ii değil ama felaket kötü de değil, gergedan gibi korkutucu bir herif, hava toplarının çoğunu kolayca alıyor, pasları da iyi sayılır ii maçlar oynamışlığı var almanyada. sadece çok yavaş bi de bide pozisyon hatası yapmağa müsait. salt savunma olarak bardakçıdan iyi her türlü

Lesley ve yeni stoper felaket kötü. U23 haklarını bu yeteneksizle doldurmak büyük maharet!! Bravo okan buruk!
Sendeki bu Okan düşmanlığının sebebi ne ya?

Adam iki tane 11 istiyorum dedi açık açık, Yusuf Akçiçek’i bile alamayan yönetimini suçla önce.

Bu yaz hocanın bir hatası yok, en başta söyledi istediklerini.

fofana gelecekse transferi kapatalim daha iyi
ama Nhaga'nin daha cok oynatilmasi sartiyla
cocugun kenarda otura otura gelisecek hali yok
biraz cesaretli olmak lazim (sadece hoca icin demiyorum, taraftarlar icin de gecerli cünkü en ufak hatasinda Nhaga'ya hocaya yönetime saydiracaklar biliyorum)

Deadline Day

Ingiltere; 4 saat
Ispanya; 3 saat
Almanya : KAPANDI
Fransa; KAPANDI
Italya: KAPANDI
Hollanda: 1 gun 4 saat

Sendeki bu Okan düşmanlığının sebebi ne ya?

Adam iki tane 11 istiyorum dedi açık açık, Yusuf Akçiçek’i bile alamayan yönetimini suçla önce.

Bu yaz hocanın bir hatası yok, en başta söyledi istediklerini.

+ Hoca röportajda İcardi topuna girmeseydi muhtemelen Lemina gibi kontrat imzalanacaktı

Geri
Üst Alt