- 18 Mayıs 2011
- 23.877
- 13.149
- 1.998
Nelson u niye bı kadar dert ettiniz arkadaş... sözleşme fesih yapılır olur biter.. niye bu kadar abarttınız bu işi anlamıyorum...Nelsson kaldı o zaman![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelson u niye bı kadar dert ettiniz arkadaş... sözleşme fesih yapılır olur biter.. niye bu kadar abarttınız bu işi anlamıyorum...Nelsson kaldı o zaman![]()
Nelson a istedikleri zaman kalan alacağını verip yol verebilirler diye düşünüyorum.3 saatten az zamanlari var yani cabuk olurlarsa yine olur belkide.
Saat farkından dolayıdır oBu ara Portekiz'de transfer donemi bizden 1 gun sonra kapaniyormus. Enteresan.
milletin takımındaki genç oyunculara rahat rahat sulanmak içindirBu ara Portekiz'de transfer donemi bizden 1 gun sonra kapaniyormus. Enteresan.
Ya elche ya ztk zindanlariNelsson kaldı o zaman![]()
Sallai bir şekilde orayı idare ediyor ama orta saha fenarenktaş sağ bekte tutsun o da yeter
Yok gercekten 1 gun sonraSaat farkından dolayıdır o![]()
Adminim bu gece uzun olur mu? Vaziyet alalım mı?Dogru degil, bir kac saat kaldi
ztk dışında zor oynarlar Barimnhaga lesley bitshiabu
3ü toplam 2000 dk görür mü bu sezon
Gitmiyor bir yere p.. herifi tvde görüyorum ben ayar oluyorum cenaze evi gibi suratı var.Nelson u niye bı kadar dert ettiniz arkadaş... sözleşme fesih yapılır olur biter.. niye bu kadar abarttınız bu işi anlamıyorum...
Bizim icin mi? HayirAdminim bu gece uzun olur mu? Vaziyet alalım mı?
Rakibimiz olarak yarın son günleri... sıkıntı değil...Yok gercekten 1 gun sonra
Orhan uluca görüntülü analiz yaptı adam felaket! Birebirde hep geçiliyor pozisyon almayı bilmiyor avel gibi bazı pozisyonlarda uyuyor. Tahminim apo 11 çıkar Apo'nun olmadığı maçlarda lemina sol stoper olur bu arkadaş anca küme düşmeye oynayan takımlara karşı ilk bir oynar Bir de kupa maçlarında oynarfelaket kötü değil yahu. çok ii değil ama felaket kötü de değil, gergedan gibi korkutucu bir herif, hava toplarının çoğunu kolayca alıyor, pasları da iyi sayılır ii maçlar oynamışlığı var almanyada. sadece çok yavaş bi de bide pozisyon hatası yapmağa müsait. salt savunma olarak bardakçıdan iyi her türlü