- 18 Mayıs 2011
- 23.876
- 13.149
- 1.998
Gitmesin antrenmanlarda takılır işte adam bulmakta zorlanmayız...Gitmiyor bir yere p.. herifi tvde görüyorum ben ayar oluyorum cenaze evi gibi suratı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmesin antrenmanlarda takılır işte adam bulmakta zorlanmayız...Gitmiyor bir yere p.. herifi tvde görüyorum ben ayar oluyorum cenaze evi gibi suratı var.
Su genis kadro yazanlae tum bu cocuklari torreiranin altina yaziyor, ustte sara duruyor.nhaga lesley bitshiabu
3ü toplam 2000 dk görür mü bu sezon
değişim zamanı geldi geçti bile işimiz zor yoğun fikstürdeneden orta saha almalıydık ? sorusunun cevabı. genduzı ve lemına ------ kante vs torreyraa
Ekli dosyayı görüntüle 334194Ekli dosyayı görüntüle 334195
Oyuna girerken hoca buz kovasi ustune cikip anlatacak taktik galibaBitşiabu ne heybetli adam yav.
Neden fazla istatistik yorumlamamalıyız?neden orta saha almalıydık ? sorusunun cevabı. genduzı ve lemına ------ kante vs torreyraa
Ekli dosyayı görüntüle 334194Ekli dosyayı görüntüle 334195
Nelsson Adam mı ?Gitmesin antrenmanlarda takılır işte adam bulmakta zorlanmayız...
Nhaga kiralık, Kazımcan ve Günay bonservisle hem Nhaga için güzel olur Göztepe gibi bir takımda kendini bulabilir.