Bu beceriksiz Yönetime bu kadar kalkan etmemeli kendini. Çıkıp yönetimi ortaya atacak açıklamalar yapmalı.işler tepetaklak giderse dursun hiç acımadan Lesley ve yeni gelen stoperi kendi istedi bizde aldık diye taraftarın önüne atacak ama.
Atsın o da kendi seçimi, yönetime sallasa ne olacak başı göğe mi erecek, ilk fırsatta kovacaklar.

Hayatında izlemediğin iki adamı yerin dibine sokup üstüne hocayı suçluyorsun, garip gerçekten.

1788290235380.webp

Yeni stoperimizi andiran karakter bu.

Yasin Kol ile pozisyon tartisirken.

Şu saatten sonra orta saha deyip durmayın ya.

Gelebilecek adam ogucuku, ilkay, kaan seviyesinde olacağı için bi tane daha böyle bir oyuncuya ihtiyacımız yok.

Şu an uçaktayım. İnterneti kapatıyorum. Umarım indiğimde kulübümüze Youssouf Fofana falan geçirmiş olmazlar.

Izledikleri, cikis yapacagını düşündükleri oyuncular yerine, Galatasaray'dan daha ufak takımların beklentilerini karsilamayan oyuncuları doldurdular takima. Koskoca Galatasaray'in bir futbol direktörü, bir futbol akli yok.
Apo kesilmesin torreira kesilmesin diye almak için oyuncu almışlar işte. Kulüp sirk gibi

hoca ve yönetim dışında herkes ortasaha konusunda hemfikir gerçekten enteresan bi süreç
Hoca orta saha istedi; hocanin gorevi yazin oyuncuların videolarını izleyip aralarından oyuncu secmek degil.
Galatasaray'in futbol direktörü kim ? Abdullah Kavukcu'mu ? Bu adamın Okan'a arkadaşlık etmek disinda bir halta yaradigi mi ?

Geçen sene devre arası baba orta saha bakıp pape guaye vs. orta saha transfer etmeye çalışıp (hemde 30-40 bonservis bedeli ödemeye göze alıp) yaz transfer döneminde gidip lesley'i almak taraftar baba orta saha diye yırtındığı yerde gidip 40-45 e kanat oyuncusu almak.Ben hocanında yonetimin de ne yaptığını anlamıyorum.

Futbol sizin o attığınız garip altıgenler sekizgenlerle gerçekten ölçülüyor olsaydı açardın o şekilleri en çok dolduranları alır geçerdin ve başarılı olurdun, gelgelelim bir ton metrik var, aynı oyuncu farklı sistemde o şekli çük kadar doldurup o şekli full doldurandan çok daha fazla katkı verebilir çünkü rolü odur ve takımın o roldeki tamamlayıcı unsurudur.
ben zaten o 6gen işini anlamadım. kaç kere de sordum, cevap veren olmadı.

epl sağ açığı ile, türkiye süper ligi sağ açığını karşılaştırıyorlar örneğin. birinin yaptığı istatistikler epl savunmacılarına, diğerininki çok daha az kalitedeki süper lig savunmacılarına değil mi? bu nasıl rasyonel bir karşılaştırma olur?

ben zaten o 6gen işini anlamadım. kaç kere de sordum, cevap veren olmadı.

epl sağ açığı ile, türkiye süper ligi sağ açığını karşılaştırıyorlar örneğin. birinin yaptığı istatistikler epl savunmacılarına, diğerininki çok daha az kalitedeki süper lig savunmacılarına değil mi? bu nasıl rasyonel bir karşılaştırma olur?
Karşılaştırma açısından çok sakat bir yaklaşım bence de. Sadece oyuncu profili ile ilgili kısmi bilgi verebilir.

Orhan uluca görüntülü analiz yaptı adam felaket! Birebirde hep geçiliyor pozisyon almayı bilmiyor avel gibi bazı pozisyonlarda uyuyor. Tahminim apo 11 çıkar Apo'nun olmadığı maçlarda lemina sol stoper olur bu arkadaş anca küme düşmeye oynayan takımlara karşı ilk bir oynar Bir de kupa maçlarında oynar

hocam yanlış transfer zaten ona bişey demiyoruz, yönetimin çapı bu kadar napalım
buruk durumu bardakcıyla devam edilebilir bulsa yine aldırmazdı bu herifi, ki artık 2. yarının başında fln oyundan almaya başladı mecbur. direkt 11 başlama ihtimali daha yüksek bunun, cl'de zaten şansımız yok bu defans ve os ile, lig için pek farketmez zaten

Günay ile nhaga tamam da Kazımcan bonservis ne zaten arda ile aynı kalite de oyuncu giderse belki de gözümüze arda dan bile iyi görünecek ver kiralık gerekirse 5 m da para koy. Kazımcan orda tutarsa seneye 15 e alırsın bunu düşün ona göre bu sene 5 m dan kaçma

Geri
Üst Alt