Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.947
- 41.700
- 3.413
Iptal olsun. Arabistandan yusuf gelsin yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iptal olsun. Arabistandan yusuf gelsin yav
Nasıl? Yabancı uyruklu mu?Arda Okan yerli mi yabanci mi sayiliyor simdi?
En basiti aynı ligde aynı oyuncunun her sene profili farklılaşıyor çünkü farklı hoca geliyor ve farklı bir rol veriyor.ben zaten o 6gen işini anlamadım. kaç kere de sordum, cevap veren olmadı.
epl sağ açığı ile, türkiye süper ligi sağ açığını karşılaştırıyorlar örneğin. birinin yaptığı istatistikler epl savunmacılarına, diğerininki çok daha az kalitedeki süper lig savunmacılarına değil mi? bu nasıl rasyonel bir karşılaştırma olur?
Arnavut ve Turk vatandasi.Nasıl? Yabancı uyruklu mu?
FB alt yapısından yetişme değil mi
Fikrine %100 katılmakla beraber kiralık gönderilmelerinin iki oyuncunun da gelişimine katkı sağlayacağını, hatta Kazımcan’ı tekrar millî takıma taşıyacağını düşünüyorum.Kazımcan ve Nhaga Arda'dan daha potansiyelli. Arda alınmalı bu arada. Ama kızdığım nokta kendi futbolcusuna bu kadar uzak bir yönetim, teknik heyetin olması. Arda geldiğinde Kazımcan gibi görülecek zaten. Nhaga Göztepe'de olsaydı 15-20m euro teklif ederdi bizimkiler.
yerli sayılıyor yau öyle biliyorum. Ümit Akdağ da yerli sayılıyorArnavut ve Turk vatandasi.
serdar bi sus beNelsson gitse de kalsada parasini almayacak mi bizden? E ozaman kalsin surunsun kuzeyin haini, kupaya yazariz orda da oynatmayiz
Fenerliler neden gsli alip duruyor? Bizde yaramiza merhem olacaksa fenerli alabiliriz gayetNeden Fenerli istersin?
Kesin oyledir..