Arda Okan yerli mi yabanci mi sayiliyor simdi?

ben zaten o 6gen işini anlamadım. kaç kere de sordum, cevap veren olmadı.

epl sağ açığı ile, türkiye süper ligi sağ açığını karşılaştırıyorlar örneğin. birinin yaptığı istatistikler epl savunmacılarına, diğerininki çok daha az kalitedeki süper lig savunmacılarına değil mi? bu nasıl rasyonel bir karşılaştırma olur?
En basiti aynı ligde aynı oyuncunun her sene profili farklılaşıyor çünkü farklı hoca geliyor ve farklı bir rol veriyor.

Bu farklılaşma o oyuncunun orada kısa kalan özelliği yapamadığı anlamına gelmiyor nihayetinde.

@Aras Şimşek örneklerini atabilir.

Hiç değişmez bu

1) Gs yüksek potansiyele sahip birkaç genç oyuncu alır veya alt yapıdan çıkarır.
2) Bunlara asla şans vermez. 3-5 senede iyice ıskartaya çıkarır.
3) Potansiyelli genç bir oyuncu için takasta kullanır o adamları.
4) Yeni alınan genç de o döngüye katılır.

ümit akdağ'ı 7 8'e çözüp uzun vadeli çözüm üretmek yerine yine ztk dışında oynmayacak adam alıyolar

Kazımcan ve Nhaga Arda'dan daha potansiyelli. Arda alınmalı bu arada. Ama kızdığım nokta kendi futbolcusuna bu kadar uzak bir yönetim, teknik heyetin olması. Arda geldiğinde Kazımcan gibi görülecek zaten. Nhaga Göztepe'de olsaydı 15-20m euro teklif ederdi bizimkiler.
Fikrine %100 katılmakla beraber kiralık gönderilmelerinin iki oyuncunun da gelişimine katkı sağlayacağını, hatta Kazımcan’ı tekrar millî takıma taşıyacağını düşünüyorum.

1000062863.webp

Ulan ne var ne yok diye girdim cikan thumbnaila bak 🤣 (tablette account login degil, her halt cikiyor)

Geri
Üst Alt