- 6 Eylül 2014
- 95.322
- 65.838
- 4.608
Bu ne olm?
Karida istiyorlar mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne olm?
fener rum patriğinden haha'nı almışın papağan reyiz. :dveli baltaci
En az Arda Okan kadar faydalanırlar zaten Kazımcan'dan. Hem de uzun taç atıcısı.Kazımcanı arda okan için göztepeye bons ile vermek düpe düz mallık
Herşeyi anladım da “son dakika” niye video formatında
diyelım kı oyle , 50+10 verır mısın pekı?Kesin oyledir..
Normal şartlarda rotasyonda bolca şans bulmalı ikisi de, hak ediyorlar da. Ancak Okan'ın ikisine de süre vermeyeceğini hepimiz biliyoruz. O yüzden kesinlikle katılıyorum, doğru yere kiralandıkları takdirde ciddi ilerleme kaydedebilirler.Fikrine %100 katılmakla beraber kiralık gönderilmelerinin iki oyuncunun da gelişimine katkı sağlayacağını, hatta Kazımcan’ı tekrar millî takıma taşıyacağını düşünüyorum.
Artik kaynak bile yok tivitlerde
Sana bazen sunu yapmak istiyorumFenerliler neden gsli alip duruyor? Bizde yaramiza merhem olacaksa fenerli alabiliriz gayet
Yarin baska milli takimi secerse degisiyormus simdi kontrol ettim. Yani yamukluk yapmayacagini bilmek lazim.yerli sayılıyor yau öyle biliyorum. Ümit Akdağ da yerli sayılıyor
Kupa grup aṣamali oynaniyorsa gecerler. Eleme usulu ise gecemezlernhaga lesley bitshiabu
3ü toplam 2000 dk görür mü bu sezon
Canin sagolsun. Seviliyorsun admirimSana bazen sunu yapmak istiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 334209
Yarin baska milli takimi secerse degisiyormus simdi kontrol ettim. Yani yamukluk yapmayacagini bilmek lazim.
Arnavut'un genc takimi icin oynamis mesela.
verilir de bizimkiler verir mi? Sanmam.diyelım kı oyle , 50+10 verır mısın pekı?
Umut ışık baktı yönetim alamıyor orta saha bulmaya gittiUmut ışık bile piyasada yok transferi kapattığımız tescillendi.
Evet, Umit Akdag da her mac 11 baslardi zaten.ümit akdağ'ı 7 8'e çözüp uzun vadeli çözüm üretmek yerine yine ztk dışında oynmayacak adam alıyolar