Yusuf Ayçiçekmidir nedir iptal mi şimdi?
Bugün pek takip edemedim gelişmeleri.

hoca os istemiyor işte yav yok yönetim bilmem ne demenin manası yok.Hala sağ bek arda okan ismi geçiyor 2 tane sağ bek varken kimin işi olabilir bu sizce ?

Fikrine %100 katılmakla beraber kiralık gönderilmelerinin iki oyuncunun da gelişimine katkı sağlayacağını, hatta Kazımcan’ı tekrar millî takıma taşıyacağını düşünüyorum.
Normal şartlarda rotasyonda bolca şans bulmalı ikisi de, hak ediyorlar da. Ancak Okan'ın ikisine de süre vermeyeceğini hepimiz biliyoruz. O yüzden kesinlikle katılıyorum, doğru yere kiralandıkları takdirde ciddi ilerleme kaydedebilirler.

Fenerliler neden gsli alip duruyor? Bizde yaramiza merhem olacaksa fenerli alabiliriz gayet
Sana bazen sunu yapmak istiyorum

-ILD9b.gif

yerli sayılıyor yau öyle biliyorum. Ümit Akdağ da yerli sayılıyor
Yarin baska milli takimi secerse degisiyormus simdi kontrol ettim. Yani yamukluk yapmayacagini bilmek lazim.

Arnavut'un genc takimi icin oynamis mesela.

takımda 3 senedir çift yönlü orta saha yok biz transferin son saatlerini ligde 300 dakika oynasın diye göztepeli şerefsizlerle masalarda geçiriyoz. son 40 yılın en bok juvesine 3 gol averajdan göz zoruyla turladığmıza şaşmamalı.

Bu nelsonu salmayacak tam transfer dönemi kapandığı an sözleşmesini feshedeceksin yarım devre kulüpsüz kalsın

Geri
Üst Alt