Geçen sene devre arası baba orta saha bakıp pape guaye vs. orta saha transfer etmeye çalışıp (hemde 30-40 bonservis bedeli ödemeye göze alıp) yaz transfer döneminde gidip lesley'i almak taraftar baba orta saha diye yırtındığı yerde gidip 40-45 e kanat oyuncusu almak.Ben hocanında yonetimin de ne yaptığını anlamıyorum.
En büyük sorun takimin başında bir futbol direktörü olmaması, bu takimin bir futbol akli yok.
Transfer etmek istedikleri oyuncuları transfer donemi baslatiktan sonra aramaya başlıyorlar ve transfer sezonu kapandigi anda bu arayış sona eriyor. Her transfer sezonuna sifirdan başlıyorlar. Bugun transfer donemi kapanacak, bu adamlar Aralik ayina kadar hiç bir oyuncuyu takip etmeyecekler; Aralik ayinda kış transfer sezonu acildiktan sonra yine orta saha oyuncusu bulmaya calisacaklar. Her sene aynisi oluyor, sanki Alzheimer varmış gibi her transfer donemine silinmiş bir bellekle başlıyorlar.

Saçma sapan, toplama bir ekip kuruldu. Bakıyorum yapılan transferlere, eldeki kadroya anlam veremiyorum.

Böyle plansız, akılsız, rastgele transfer yapılmaz. Reziller.

Geri
Üst Alt