- 31 Ağustos 2021
- 72.743
- 52.107
- 3.883
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetDeniz Gül'ü Umut Nayır'a benzeten bir tek ben miyim
İşin en büyük saçmalığı orda zaten. Oynatamayacağımız topçu aldılarUzarsa uzasin yav bana ne, oynatilmayacaksa niye oyuncu aliyoruz boyle salak bir dusunce mi olur o zaman sus tabagi olarak mi aldik bunu![]()
TamamOsman'ım ben ettim sen etme
Almanlar da dogruladi, hatta Fabrizio bile.samiyen haberin basligi var. ona istinaden mi kesin diyoruz yoksa yabanci kaynak here we go falan var mi?
Dedik sene başı bedavaydi. Duranda bedavaydi kiralikti işte. Bunlar bedava adam bile alamıyor.Salih Özcan bizde olsa şuan banko ilk 11di bu bile çok acı
adının Ahmet Daniel Duran olarak değiştirilmesini talep ettin mi durandaşımDeniz Gül'ü Umut Nayır'a benzeten bir tek ben miyim
Planlama sıfır gerçekten ,hayırlısı artık..Dedik sene başı bedavaydi. Duranda bedavaydi kiralikti işte. Bunlar bedava adam bile alamıyor.
Mecbur kadroya dahil edecek onun icin maas aliyor OB.İşin en büyük saçmalığı orda zaten. Oynatamayacağımız topçu aldılar
Bırak allahlarindan bulsunlarPsg ananı belleyecez bekle bizi