Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.155
- 4.195
- 1.338
Camara icin Singo + 25 milyona el sikisalimmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Is oraya kalsa peki, adam 50 ile oturdu, simdi bu haberle taraftarda baskilayacak(hakli olarak). Nasil olacak o is.5 10 milyon fark bu saatten sonra pek farketmez bizim için de heralt
Olaya bak

Eğer biraz vizyon varsa, eğer Galatasaray adını altın harflerle yazdırmak istiyorsa Camavinga +Camara yı beraber 100 milyon euro ya alır Lemina ve Nhaga (Kiralık) yı gönderir bu yönetim.
Singo ile arkadaslar ustelik.Ya belki Chelsea işine engel oldular diye kırgındır. Monaco CL'de de yok, EL'de yok, Konferans Ligi'ndeler... Monaco da "oyuncu satmamız lazım, git istersen" diye ufaktan iteler bir ihtimal... Biz de deriz CL var, güzel maaş da veririz, Osimhen de arar bir ufaktan girer kanına, bir de şöyle EPL takımları için geçerli tatminkar bir serbest kalma maddesi sözü de verirsek neden olmasın...
Bu hikayede en büyük sorun Balogun'a bir yerlerden daha cazip teklif gelip satılması ve böylelikle Monaco'nun Camara'yı satmaya ihtiyacı kalmaması olur...
Benzer dusuncedeyim acikcasi beklentim az. Iyi olur alabilirsek ama sartlari vs tabii soru isareti olur.Ben Camara’yi hic izlemedim.
50 milyon bonservis verip Camara’yi almak firsat mi ?
Camara 2 milyona kiralanan Pape Sarr’dan cok daha iyi bir oyuncu mu ?
Okan’in orta saha almaya niyeti olsa Pape Sarr’i alirdik herhalde.
Bence transferi kapattilar.
Okan bir kac hafta sonra stoper ve orta saha mevkilerine kis transfer doneminde takviye yapmayi dusunuyoruz demeye baslar.
Camara+balogun paketi yaparlarSimdi fb gider camara alir, tam olur
Bizim maçta en iyi oynayan adamları Zakaria idi bence, aslında en ihtiyacımız olan profil de o ama gencini bulmak zor.Lamine Camara bizim Monaco ile oynadığımız maçta Balogun ve Akliouche birlikte en çok beğendiğim oyuncuydu
Çok enerjik, çalışkan, kısa mesafede çabuk ihtiyacımız olan orta saha tiplerinden biri
Balogun ve Camara’nın ikisinin birden İngiltere’ye transferlerinin yatmış olması büyük fırsat
Lamine Camara’yı şimdi al 10 sene 8 numara derdin kalmasın.
Hem sportif hem ekonomik açıdan geleceğe de yönelik rahatlama fırsatı elimizde
Eger iyi bir orta saha alinmis olsaydi oyuncu bazindan donem iyi gecmis olurdu.Leao Batrakov dan yuzdeyuz verim alacagimizi dusunuyorum.Deniz Gul de katki veren bir oyuncu olur guclu bir oyuncu burdaki iki soru isareti kiraliklarimiz Lesley pek umit vermedi Bitshuai ise dun biraz arastirdim ayagi iyi ama bazi zamanlar da cok basit hata yapan bir oyuncu eger ya efsane olur ya kestane.Camara-22
Allah'ım nasip et.
KapattikCamara-22
Allah'ım nasip et.
Yok camara alip kapatirlarCamara+balogun paketi yaparlar