Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    230
Bunlar en fazla Camara kulübe tepkili diye kiralama teklifi gönderir o da devre arasına kadar

Ya belki Chelsea işine engel oldular diye kırgındır. Monaco CL'de de yok, EL'de yok, Konferans Ligi'ndeler... Monaco da "oyuncu satmamız lazım, git istersen" diye ufaktan iteler bir ihtimal... Biz de deriz CL var, güzel maaş da veririz, Osimhen de arar bir ufaktan girer kanına, bir de şöyle EPL takımları için geçerli tatminkar bir serbest kalma maddesi sözü de verirsek neden olmasın...

Bu hikayede en büyük sorun Balogun'a bir yerlerden daha cazip teklif gelip satılması ve böylelikle Monaco'nun Camara'yı satmaya ihtiyacı kalmaması olur...
Singo ile arkadaslar ustelik. ;)

transfer çakışmaları son günler yoğun olacaktı dursun özbek beğ hadi bakalım

Bu saatten sonra kimse gelmez
Yetişmez listeye sağlık kontrolü falan filan
Geçmiş olsun

Ben Camara’yi hic izlemedim.
50 milyon bonservis verip Camara’yi almak firsat mi ?
Camara 2 milyona kiralanan Pape Sarr’dan cok daha iyi bir oyuncu mu ?
Okan’in orta saha almaya niyeti olsa Pape Sarr’i alirdik herhalde.
Bence transferi kapattilar.
Okan bir kac hafta sonra stoper ve orta saha mevkilerine kis transfer doneminde takviye yapmayi dusunuyoruz demeye baslar.
Benzer dusuncedeyim acikcasi beklentim az. Iyi olur alabilirsek ama sartlari vs tabii soru isareti olur.

Hoca tum yaz ileri hat ileri hat dedi , agustos sonu gozteoe macindan sonra ortasaha dedi (nasil olduysa).

Cok ufak ihtimal bekliyorum bakalim.
Lazim cunku lemina ve tor ile tum sezon cok zor. Oraya genc bir tane adami tamamen sorumluluk yuklemeyerek oturtabilirsen seneye ortasahada o geciside saglamis oluruz. Tor yeri gelince sara da yedekler defansif sorunlulugu azalirsa. Elin zenginlesiyor.

Lamine Camara bizim Monaco ile oynadığımız maçta Balogun ve Akliouche birlikte en çok beğendiğim oyuncuydu
Çok enerjik, çalışkan, kısa mesafede çabuk ihtiyacımız olan orta saha tiplerinden biri

Balogun ve Camara’nın ikisinin birden İngiltere’ye transferlerinin yatmış olması büyük fırsat

Lamine Camara’yı şimdi al 10 sene 8 numara derdin kalmasın.

Hem sportif hem ekonomik açıdan geleceğe de yönelik rahatlama fırsatı elimizde
Bizim maçta en iyi oynayan adamları Zakaria idi bence, aslında en ihtiyacımız olan profil de o ama gencini bulmak zor.

her transfer dönemi bir bölgeyi eksik bırakmak nasıl bir kafa yapısı fantezi mi yapıyorsunuz

Vardıyadan geldim,uyuyacam. Ben kalkınca Camara veya Danois denen eleman alınmış olsun. Twittir da Nur Yüzlü Başkan’ımızı darlayalım.

Orta saha bekliyorum gözlerim kapalı.

Camara-22

Allah'ım nasip et.
Eger iyi bir orta saha alinmis olsaydi oyuncu bazindan donem iyi gecmis olurdu.Leao Batrakov dan yuzdeyuz verim alacagimizi dusunuyorum.Deniz Gul de katki veren bir oyuncu olur guclu bir oyuncu burdaki iki soru isareti kiraliklarimiz Lesley pek umit vermedi Bitshuai ise dun biraz arastirdim ayagi iyi ama bazi zamanlar da cok basit hata yapan bir oyuncu eger ya efsane olur ya kestane.

şuan Cenk Ergün bile Camara'ya getirse okeyim, soyulmaya bile okeyiz

Hoca "Yok ya o bolge kalabalik, kaan da var" demez heralde 3 gun once ortasaha bakiyoruz demeci uzerine.

Geri
Üst Alt