Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    256
Lemina son gün ayrılırsa Érik Lira gündeme gelebilir. Monaco saçmalığında bir anda Meksika’da kaldı ama iyi topçu.

50 milyon çok da Camara'nın bi daha bizim takımla adının yan yana geçmesi bile imkansız.

camara takıma geldiği takdirde singo'nun da performansı yükselecektir. şu singo sakatlanmadan tam 1 sene geçirsin 60'ın altına gitmez

Bize lazım mı bilemem ama bu paralar dışına da neden versinler ki? Açıkları 46 milyonmuş onun altına zaten vermezler. O yüzden bana fırsat transferi gibi gelmedi. 30'a falan alınıyorsa tabi fırsat olur ama o fiyata da bırakacaklarını sanmam.
Ne bileyim. Balogunu da satiyorlardi normalde. 46 yi tek oyuncuyla cozmeyebilirler.

Ben max 35-40 lara cikabilecegimizi dusunuyorum (ki fazla oda dedigin gibi aslinda. 38e leao aldin bakinca 60 deniyordu) . Oda trink degil, muhtemelen paket teklif. Denemekte zarar yok. Cunku seneye yazin ugrasacagiz ortasahanve savunmayla transferde. Belki simdiden cevap bulmus oluruz. Bilemiyorum o kadarini.

12 saatlik dilime girdik.

Fırsat fırsat diye beynimizi diktiler alın size fırsat. Hadi bakalım gerçek miydi yoksa sahtekarlık mıydı görelim

Geri
Üst Alt