Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat fark etmiyor hocam, chelsea transferi son anda yattı ve Monaco'nun oyuncu satması gerekiyor ceza almamak için. 50 milyon avro açıkları var. Ne olacak göreceğiz.camara işi ne beyler saat farkından habersiz kaldım
Chelsea isi patladi.camara işi ne beyler saat farkından habersiz kaldım
Saat fark etmiyor hocam, chelsea transferi son anda yattı ve Monaco'nun oyuncu satması gerekiyor ceza almamak için. 50 milyon avro açıkları var. Ne olacak göreceğiz.
Lamine Camara Monaco oynayan orta saha. Dün Chelsea transferi iptal oluyor, fakat Monaco adam satmak zorunda hâla 46 milyon civarında çünkü Balagoun transferi de iptal olmuş dun . Everton 'un sağlık kontrollerinden geçememiş. Biz de Camara için bir umut diyoruz işte.camara işi ne beyler saat farkından habersiz kaldım
Taraftar ayaka kalkti deneyelim devreye girelim diye ama sami yen girisim yok yazmis demin.bizimle alakası ne talip olduk mu?
Pedriye mi giriyoruz ağabey?Cimbom devre arasinda Osimhen seviyesi bir orta saha oyuncusu almaya karar verdi.