Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    262
  • Bu anket kapanacak: .
images.webp

singo sağ bek dışında hiçbir yerde oynayamaz

orta saha oynasa 2 maç götümüzle güleriz, o ayaksızlık, fundemental eksikliğiyle mümkün değil
Baskı yediğimiz maçlarda iş yapar bence hız cüssesiyle.... Aslında aradığınız ciğersiz 6 numara bile olabilir.

singo sağ bek dışında hiçbir yerde oynayamaz

orta saha oynasa 2 maç götümüzle güleriz, o ayaksızlık, fundemental eksikliğiyle mümkün değil
Bir tarafi cizgiyle kapali olunca cok daha rahat ettigini dusunuyorum ben de

Ortada oynayinca iki taraf acik, error veriyor.
Yunusun 10 numarada yasadigi sikinti d abenzer bence. 10 rolunu verince saga kayiyor o da istemsiz.

gönül isterdi oraya net bi topçu alalım ama bu da ligin 25-30 maçı için gayet iyi 3lü bence

lucas bu yıla iyi başladı, inş böyle devam eder mental dalgalanma yaşamayıp

batrakov da daha orta saha karakterli bi topçu olduğu için defansif olarak katkı verecektir buraya yunusa vs nazaran

clde ve zor maçlarda leminaya başvururuz
Ben mevcut orta saha oyuncularımızı, çoğunluk gibi boklamıyorum. Hatta toplam orta saha rotasyonumuzun Fb'den iyi olduğunu düşünüyorum. Sezon içinde görürüz zaten.

Bu dönemin en büyük fiyaskosu şu anlık verdiği görüntüyle Uguçukku oldu ya malesef. Şu adamın yerine net bir herife gitsek, yıpratıcı ama sonunda güzel bir transfer dönemi geçirdik derdim.

Genç stoperimiz de aynı şekilde, ya tutarsa transferi oldu. Umarım o iyi performans verir bari.

Gs'ın ideal orta sahası
Torreira-Sara-Batrakov olacaktır.
Lemina ve Lesley de burayı yedekleyecektir.
Okan buruk futbolunda hiç bir zorlu rakibe karşı torreira sara batrakov üçlüsü ile ortasahada direnç gösterebileceğimizi sanmıyorum. 2 senedir diyorum bu takımın osi'den sonra en kritik adamı kesinlikle lemina. Çünkü yumuşak ve geçirgen ortasahada tıpa görevi görüp sızdırmaları engelliyor ama bunu da sakatlık ve yaştan dolayı sürekli yapamıyor. İşte bu yüzden bize en gerekli transfer 2 senedir genç ve istikrarlı yeni bir lemina

Bence İlkay Gündoğan > İrfan Saraloğlu böyle düşünürsek bu sene işe yarar

Okan buruk futbolunda hiç bir zorlu rakibe karşı torreira sara batrakov üçlüsü ile ortasahada direnç gösterebileceğimizi sanmıyorum. 2 senedir diyorum bu takımın osi'den sonra en kritik adamı kesinlikle lemina. Çünkü yumuşak ve geçirgen ortasahada tıpa görevi görüp sızdırmaları engelliyor ama bunu da sakatlık ve yaştan dolayı sürekli yapamıyor. İşte bu yüzden bize en gerekli transfer 2 senedir genç ve istikrarlı yeni bir lemina
Süper Lig'de Anadolu takımlarına karşı 20+ maç Torr-Sara-Batrak oynarız bence. Evet zor maçlarda Lemina oynar. Keşke taş gibi bir 6 alaydık.

Süper Lig'de Anadolu takımlarına karşı 20+ maç Torr-Sara-Batrak oynarız bence. Evet zor maçlarda Lemina oynar. Keşke taş gibi bir 6 alaydık.
Anadolu takımlarına karşı tabiki idare edebilirler ama artık zorlu maç sayısı bir hayli fazlalaştı. Hele ki bu şl fikstürü ile bizim ortasahaya Allah kolaylık versin. Zorlu anadolu deplasmanları da cabası. Şöyle 30-40 milyonluk taş gibi bi ortasaha su gibi ihtiyaçtı

Yavşak bir muhabire göre barış’ın ayağında ciddi ağrılar varmış

Geri
Üst Alt