Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.176
- 104.069
- 5.238
tijani, pap sar, enciso
Vitinha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tijani, pap sar, enciso
Tamamini koysana bunun
Denk geldigi her macini gozyaslari icinde izleyecegim. Yillar once norwichte oynarken buendiayi da boyle evlat gibi sevmistim bu da oyle oldu.yine binbir pişmanlık duyacağız almadığımız her oyuncu için
başta ensico.
30-35'e hem 10 numara hem sol kanadı yıllarca kapatacak oyuncu alacaktık ve bize %100 uygun profildi.
Eğer enciso gelseydi samimi söylüyorum ki 6-8 transferine bu kadar takılı da kalmazdım çünkü Mertens gibi zaten bir nevi 8 gibi de oynardı oyun karakteri gereği.
Bitcabu: ben napacagim?Bu saatten sonra en iyi transfer, Kazımcan’ın takımda kalması ve Jacobs’un sol stopere evrilmesi olur.
Herkes duyumcu oldu arkadaş yaa
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artık nasıl adlandırmak istersen renktaşDuyumcuKolpaci yazmak istedin herhalde.
Onceden bu adamin saf olup yonetim tarafindan kandirildigini dusunuyordum. Artik kotu niyetli, sinsi olabilecegini dusunmeye basladim.2 hafta önce taraftara racon kesiyordun lan
onun oynama şansı yok zaten hoca herhangi bir maçta 1 dk oynatacak bir tane topu ıskalayınca bir daha forma yüzü bile göremeyecek.Hazırlık maçı performansıyla takip ettiğim,beğendim dediğim ugochuwkuyu bile kesti adam.Şuan gözüken o ki ilk 11e bir tek leao aldık sanırım , o da meçhulBitcabu: ben napacagim?
Chükü chükü arkadaşınla FIFA oynarsınız BitçiabicimBitçabu: ben napacağım?
Sarperim o zaman şöyle söyleyeyim... bu sene ilk olarak kimi aldık? Ugoçuku. Hangi mevkiye aldık? Orta saha? Sonra batrakov aldık. Hangi mevkiye aldık orta saha. Devre arasında nhaga aldık. Hoca orta saha istemese oraya adam alınır mı? Bence hayır. Ama bu gelen oyuncular esas istediği oyuncular mıdır? Hayır. Sen şimdi Hoca orta sahaya adam istemiyor deyince gerçekten istemiyormuş gibi anlaşılıyor... ama orta sahaya istediği oyuncu mu alınıyor dersen bence hayır...Bu işler futbolculuktan çok farklı Kerem abi
Fatih Terim defans oyuncusu olarak en hücumcu hocalardan biriyken,Aykut Kocaman bir santrfor olarak en defansif hocalardan biri mesela
Okan Buruk da hücum zenginliğine daha çok önem veren bir TD
Chükü chükü arkadaşınla FIFA oynarsınız Bitçiabicim![]()