Ayariyi istemeyenler var.
Öncelikle oyuncu u23 ona göre düşünün
Nhaga ve Ugochukwu dan iyi olması yeterli
İki yıldır brightonda düzenli oynayan bir oyuncu diye biliyorum. Hani düşen bir takımda değil.
İsveç milli takımında da süre buluyor.
Hani sizin beğeneceğiniz bir orta saha nasıl olmalı

Ayariyi Fb alır

Yönetimin finosu ank zaten demiş kapattılar diye dönemi

Ayari gibi oyunculara bence girilmemesi lazım. Evet orta saha eksikliği var. Ama bence kış transferinde Camavinga gibi transferler muhakkak çıkacak Galatasaray mevcut orya saha ile ligi ve şampiyonlar ligini kışa taşır.

Kışın Camavinga almak gibi hayallerle plan yapılmaz...

Gelecek yaz olur öyle işler olursa... O zaman da zaten Ayari gelmiş olsa bile Torriera-Lemina gibi artık GS kariyerlerinin sonuna yaklaşılan oyunculardan biriyle yollar ayrılabilir... Ayari tutarsa gençleşme dönüşümünün ilk ayağı olur işte... Fena mı?

Ayrıca Sara satılırsa asıl onun yerini de dolduruyor...

Çok girilebilir bir deneme bence...

2-3 sezon sonra Camavinga-Ayari-Nhaga gibi bir ana rotasyonun olabilir mis gibi işte... İlle 1 tane daha yazarsın oraya belki yerli belki başka bir genç...

Gönül Camara gibi daha net adam almak isterdi ama Ayari de şu şartlarda makul bir ekleme sıkıntılı bölgemize... Öyle pek ön libero olmasa da merkezde pres, mücadele ve çalışkanlık etkinliği Sara'dan biraz yukarıda bence... Ayrıca Batrakov mevkisinde de oynayabiliyor...

Nhaga'yı oynayabileceği bir yere kiralayıp bu eklemeyi yapmak bence gayet mantıklı...

Benim emin olup ispatlayamadigim sey "7 futbolcu var maasli. Neden alalim daha . Ilkay 5 aliyor kaan duruyor" vs vs. diye bakis acisi hakimdir.

Ispatlayamam ama.

Ayari alinsin diye degil genel ortasaha almama bahanesi yani. Hoca bile tabularini yikip gozteoe maci sonrasi ortasaha dedi. Fiyat fazla falan da dedi tabi.
Boşuna kalabalık . Bu takım çok başarılı olur normalde ama işinin ehli Yönetim ve hoca olması lazim

akın konuyu çarpıtırsan artık engeli basarım.Leao yada rashford gelirse de geri dönerim dedim aynı mantıkla o zaman.Çarpıtıyorsun algıcı mısın nesin ne sorunun var çözemedim cidden.fb aleyhine attığım 50000 farklı mesajların hiçbirinde de seni görmüyorum nedense , demekki bir sorunun var yada işine gelmiyor
canım ne zaman isterse mesaj atarım sana mı sorucam

herkes orta saha diye bağırıyor ama asıl tehlike
Forvet Osimhen Allah korusun iki ay oynamasa deniz gül barış alperle maç kazanmayiz
Yahu renktaş işte orta sahayla bağlantılı.Adam gibi yeterli orta sahan olsa osi eksikliğini daha az hissedersin.
Şimdi hem forvete adam gibi birisini almadılar.Hemde orta sahayı es geçtiler.
Bunların yatacak yeri yok.
Şu saatten sonra istifa tagı açmayan taraftardanda cacık olmax.

Bu ortasaha plansızlıgı ilk yönetime sonra da hocaya yazar. İlkay'ı, Kaan'ı vsvs. opsiyon olarak kim goruyorsa onlara yazar
O kırılır, bu üzülür, şu şunun arkadaşı diye diye kimseyle yolları ayıramadık.

Böyle iyi bir ön taraf kuruyorsun ama arkasını zayıf bir ortasahaya emanet ediyorsun.. yazık. CLde aynı başarılarla devam etmek lazım. Yoksa yapılan harcamalar çok yüksek zaten.

fbymiş bjkymiş takmayın bunları. En kral hallerinde yaşadıkları hezimetleri biliyoruz

Geri
Üst Alt