Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.059
- 19.167
- 1.188
Oha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydi geçmiş olsun bu saatten sonra her puan kaybı yönetime yazar
Gitmedi işte adam onu diyorum ben de. Bu sözleşme muhabbeti de en az 1 haftalık mevzu. Daha dün Alper admine yazmıştım alınamaz mıydı diye. Renato yerine gelecek bu adam kontenjanda. U23 için son gün iyi bir hamle olurdu. EPL'de ciddi süreler bulmuş birisi. Keşke alınsaydı, çok faydası olurdu takıma rotasyonda.Son gün mu sözleşme teklif etmişler üstad gideceği kaç zamandır İngiltere basınında yaziyormus
Ocak ayında iş yapan Yönetim ile biliniyorlar zaten.şimdi almadığımız orta sahayı ocak ayında almak zorunda kalacağız
25 m euro veriyorsak mevcutlardan birinin önüne geçmesi lazım,Şu an orta saha merkezinde Sara-Torreira-Lemina yerine süre alabilecek her profile ihtiyacımız var... 5 kolay maçta Lemina yerine, 10 maçta Torreira-Sara'dan biri yerine, 3-5 maçta da Batrakov yerine 11 çıksa diğerlerinin performansını ve devamlılığına çok katkısı olur...
Tabi eğer NHAGA kayda değer ve ciddi manada en az 1200dk süre bulamayacaksa... Ben Nhaga'nın ya kiralanacağını ya da kulübede çürüyeceğini düşündüğüm için istiyorum zaten bir u23 orta saha...
Olaya pozitif tarafından bakarsak cuesta, asprilla, ugoçukvu her sene devam eden bir geleneği sürdürüyor.Ugochukwu sezonu
Bir mucize olur da parlarsa yolumuza bakarız..
12 milyon yaklasikşu 4 ünün toplam maaşı nerdeyse 10 milyon euro ediyor yazık şu paraya 0 katkıyı geçtim kaan bizi avrupa liginden elettirdi günay yüzünden hem süper kupadan olduk hem Türkiye kupasından elendik ugo u 23 hakkımızı işgal ediyor ilkay 4.5 milyon alıp kuruşkatkı vermiyor .Bu 4 üde safi zarar
Nhaga kiralanacak olsa zaten biri alınırdı demek ki kalıyorŞu an orta saha merkezinde Sara-Torreira-Lemina yerine süre alabilecek her profile ihtiyacımız var... 5 kolay maçta Lemina yerine, 10 maçta Torreira-Sara'dan biri yerine, 3-5 maçta da Batrakov yerine 11 çıksa diğerlerinin performansını ve devamlılığına çok katkısı olur...
Tabi eğer NHAGA kayda değer ve ciddi manada en az 1200dk süre bulamayacaksa... Ben Nhaga'nın ya kiralanacağını ya da kulübede çürüyeceğini düşündüğüm için istiyorum zaten bir u23 orta saha...