Son gün mu sözleşme teklif etmişler üstad gideceği kaç zamandır İngiltere basınında yaziyormus
Gitmedi işte adam onu diyorum ben de. Bu sözleşme muhabbeti de en az 1 haftalık mevzu. Daha dün Alper admine yazmıştım alınamaz mıydı diye. Renato yerine gelecek bu adam kontenjanda. U23 için son gün iyi bir hamle olurdu. EPL'de ciddi süreler bulmuş birisi. Keşke alınsaydı, çok faydası olurdu takıma rotasyonda.

Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim bundan sonra mevcut takıma konsantre olma zamanı oynayan her oyuncuya destek çıkılmalı

yav ben torreiraya sallayınca nıye savunuyordunuz ne oldu bu adam bu kadar gömülüyor :)

torreira sara merkez olur
önde batrak
lemina rakibe göre sara yerine oynar.
batrakov tutmazsa zıçarız ama

Cl de ilk 4 maç zaten gidişatı belirler kasım sonu için geniş rotasyona da ihtiyaç kalmayabilir planlama onu gösteriyor

Şu an orta saha merkezinde Sara-Torreira-Lemina yerine süre alabilecek her profile ihtiyacımız var... 5 kolay maçta Lemina yerine, 10 maçta Torreira-Sara'dan biri yerine, 3-5 maçta da Batrakov yerine 11 çıksa diğerlerinin performansını ve devamlılığına çok katkısı olur...

Tabi eğer NHAGA kayda değer ve ciddi manada en az 1200dk süre bulamayacaksa... Ben Nhaga'nın ya kiralanacağını ya da kulübede çürüyeceğini düşündüğüm için istiyorum zaten bir u23 orta saha...
25 m euro veriyorsak mevcutlardan birinin önüne geçmesi lazım,

Yoksa yine anlamsız olur.

şu 4 ünün toplam maaşı nerdeyse 10 milyon euro ediyor yazık şu paraya 0 katkıyı geçtim kaan bizi avrupa liginden elettirdi günay yüzünden hem süper kupadan olduk hem Türkiye kupasından elendik ugo u 23 hakkımızı işgal ediyor ilkay 4.5 milyon alıp kuruşkatkı vermiyor .Bu 4 üde safi zarar
12 milyon yaklasik

Allah belanızı versin sizin gibi basiretsiz yönetimin. Yaz dönemi başında en olmazsa olmaz beklentim, orta saha ikilisinin değişmesiydi. Yine aynı tas aynı hamam devam ediyoruz.
Nerede bu muhalefet ya ? İmza toplanıp olağanüstü seçimli kurul kararı alınmalı bir an önce.

İyi yapmış yönetim 8 tane orta saha var zaten t.d adam gibi transfer yaptırsaydı sıkıntı olmazdı. 9 orta sahaya para ödeyeceğiz bütün sene max. 3 tanesi oynuyor zaten saçmalık.

Şu an orta saha merkezinde Sara-Torreira-Lemina yerine süre alabilecek her profile ihtiyacımız var... 5 kolay maçta Lemina yerine, 10 maçta Torreira-Sara'dan biri yerine, 3-5 maçta da Batrakov yerine 11 çıksa diğerlerinin performansını ve devamlılığına çok katkısı olur...

Tabi eğer NHAGA kayda değer ve ciddi manada en az 1200dk süre bulamayacaksa... Ben Nhaga'nın ya kiralanacağını ya da kulübede çürüyeceğini düşündüğüm için istiyorum zaten bir u23 orta saha...
Nhaga kiralanacak olsa zaten biri alınırdı demek ki kalıyor

herifte potansiyel var sadece fazla özgüvenli oynuyor

batrakov bunu biraz sıkılarsa topcu eder

images

Geri
Üst Alt