Nhaga kiralanacak olsa zaten biri alınırdı demek ki kalıyor

herifte potansiyel var sadece fazla özgüvenli oynuyor

batrakov bunu biraz sıkılarsa topcu eder

Kiralamazlarsa taş çatlasa 500dk sadece kupa ve garbage time'larda oynatacaklar... Doğru düzgün rotasyonun parçası olmayacağı kesin gibi bir şey... Ancak tüm orta saha sakatlanırsa falan kupa hariç 11 çıkar...

Nhaga'yı seviyorum ve potansiyel olarak beğeniyorum... Ama bizde alacağı maks süre bu kadar bu sezon... Biraz kendi toyluğu biraz Okan Hoca'nın gençlere bakışı sebebiyle...

Kiralamazlarsa taş çatlasa 500dk sadece kupa ve garbage time'larda oynatacaklar... Doğru düzgün rotasyonun parçası olmayacağı kesin gibi bir şey... Ancak tüm orta saha sakatlanırsa falan kupa hariç 11 çıkar...

Nhaga'yı seviyorum ve potansiyel olarak beğeniyorum... Ama bizde alacağı maks süre bu kadar bu sezon... Biraz kendi toyluğu biraz Okan Hoca'nın gençlere bakışı sebebiyle...
yav okan hocaya ben hic topcu almam bana kalırsa kaanla ilkayla oynasın onun hakettigi o

Her oyuncuya 25-30 sıkıp kimseyi alamamak beceriksizlikten başka bir şey değil. İş bilmiyorsan simidini sat bu işlere girme.

Burada %100 ne verebileceğini bildiğimiz tek adam Leao gerisi iyi çıkmasını ummaktan başka çaremiz yok

Ovuyordun yabancı kuralını gördün mü sonuç bu oluyor hadi lesley yerine başka kaliteli birini alabilirdin de geri kalanlar böyle soru işaretli kaliyor şampiyonlar liginde

Bir şey sorucam neden Leao dışında gelen oyunculara okan buruğun hiç haberi yokmuş gibi davranıyoruz? Öyle bir hava var ki lesley ve nhaga forma yüzü görmese suçlu dursun ilan edilecekmiş gibi.

İlkay emekli olmuş kulübede oturmasına bile gerek yok, ugocukvu satın alma devreye girmesin diye oynatılmaz, nhaga çok genç diye Okan oynatmaz

Sara-Lemina-Torreira orta sahası ile performansları bu sene aşırı düşük başlamalarının yanı sıra yine 50 maça çıkacağız eyvah eyvah

Bakalım hocanın kıyamadığı oyuncular günü geldiğinde ona kıyacak mı kıymayacak mı..
Allah göstermesin o günleri tabi.

Batrakov & Leao ile toparlanan transfer dönemini rezil etti yönetim. Ellerine emeklerine sağlık. Dua edelim ki Osimhen'e bir şey olmasın.

vallah takim hic iyi yolda felan degil... ortasaha dokuluyor.. defans desen her mac sarhos.. takim her mac osimhenin ayagina bakiyor.. ha belki tutarsa leao.. onun disinda hicbirsey gormuyorum

Bakın görün zorlu fikstürde CL ile 3 maçlı zorlu haftalarda yine doğru dürüst rotasyon yapmayacağız... Yine aynı orta sahalara yük binecek... Yine Aralık ayında en geç takım yürüyemez hale gelecek... Yine sakatlıklar verilecek, yine Nhaga falan (kiralanmazsa) kulübede çürüyecek...

10 + 4 ile

Lig için en avantajlı biziz

Clde hiçbir halt olmaz gibi

Fbnin iyi yerli almaması korkunç hata kadroları çok tırt oldu

Nhagayı bir şekilde kullanabilsek iyi bir ritim tutsa torreira nhaga Batrakov da iyi olabilir dinamizm olarak
Kusura bakma ama hayal bunlar renkdaş. Nhaga ve ugoçukvu birden seviye atlamayacak, bunlar süreç işi. Öyle bir takımızki tek maç mağlubiyet kredisi yok

Ugcukvu ve Nhaga oynatmaz Okan Hoca biliyoruz artık adamı. Bana kalsa mesela akademiden bir genci direkt atardım ama beyimizin umurunda değil akademi falan. Mesela Ada Yüzgeç çok iyi sinyaller verdi neden mesela Erzurum maçında10 dakika Osimhen'i korumak amaçlı bile oyuna almadı. Kadroda bile yoktu sanırım.

okanın oynatması icin camawıgna fln lazım

stoperede van djik cekelım mı benden olsun

Geri
Üst Alt