Şu isimlere bakın geçen sene varolan kadroya nasıl bi ekleme yaptık hangi bölgemiz güçlendi. Bu tablo transfer yapma tablosu resmen ihanet ettiler
10 numaramız ve forvet hattımız cok güclendi

kanadımızda rekabet arttı dünya yıldızı geldi

Zorlu maçlarda Lemina dışında defansif yükü taşıyabilecek topçumuz yok.
Bu bağlamda uguçumuku iyi çıkmazsa işimiz zor.

Okan hoca mecbur Ilkay, Lesley ve Nhaga‘dan verim almak zorunda, en azindan ligde

Bu sene basarisiz olursak bunun tek sorumlusu yönetim olur
Neden Okan'ın suçu yok burada

Kalkıp en başta ortasaha deseydi

Ugo'yu neden aldırdı

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leao'yu alıp bir tarafına monte edebilir yönetim bu arada...

10 üzerinden 0 veriyorum transfer dönemine...

Ek: Hadi Batrakov'un hatrına 1 olsun...

cl'ye üçte sıfırla başlarsak kalabalık kadroya o kadar da ihtiyaç olmayabilir
3de 0 zaten cok olasi. Yani kimse sasirmaz öyle olursa

Bizim yenebilecegimiz maclar villa, feyenoord ve stuttgart. 1 deplasman da 1 puan alirsak gecen sene gibi 10 puanla cikabiliriz

Kusura bakma ama hayal bunlar renkdaş. Nhaga ve ugoçukvu birden seviye atlamayacak, bunlar süreç işi. Öyle bir takımızki tek maç mağlubiyet kredisi yok

Süreç işi kaç yıl adnanım 3 yıl mı, nhaga'ya ne verdi ne gördük? Ugocukbu Kaan'dan kötü oyuncu mu. Geliştirmek ve ilk 11 oyuncusu yapmak zorunda. İyi kötü dünyanın en berbat adamı da olsa burnley'den geldi bu cocuk 2 maçta yargılamak şu herifin ekmeğine yağ sürmek oluyor.

Nhaga potansiyelli çocuk ama düzenli oynayarak gelişir keşke oynayabileceği bir takıma kiralık verseydik, senede 4-5 tane Türkiye kupası maçı oynatarak oyuncu geliştirilmez

3de 0 zaten cok olasi. Yani kimse sasirmaz öyle olursa

Bizim yenebilecegimiz maclar villa, feyenoord ve stuttgart. 1 deplasman da 1 puan alirsak gecen sene gibi 10 puanla cikabiliriz
evet ama üst üste yenilince odaklanmak zor olabilir
mesela geçen sene ilk maç fark yedikten sonra liverpool'u yenmek moralleri düzeltti
şimdi üst üste 2-3 yumruk yesek ayağa kalkabilir misin bilemem. yenilgi bir tarafa pis skorlar da çıkabilir özellikle ilk 2 maçta. fikstür biraz sıkıntılı.

Trossard ve Salah’in Turkiye’de basarili olmama sanslari yok. Leao’yu daha seyretmedilk. Giuncel maddi olanaklarla tarihin en kotu transfer donemini gecirdik bana gore.
ikisi de bizim gibi takımda katkı verecek oyuncular değil yaşlılar bir kere çok , clde falan uzun süre gidecek iş değildi bize uygun değillerdi

Geri
Üst Alt