Yazık valla başlangıcı ile geçen süreci ile ve bitişi ile Galatasaray tarihinin en kötü transfer dönemi oldu, en olmayacak yer eksik kaldı, sezon içinde çok acısını çekeceğiz, oyuncuları ve hocayı desteklerim ama yönetim artık yok hükmündedir.

Okan buruk yetiştirici veya sistem hocası değil. Hazır kadroları idare etmeyi ve yıldız yönetimini biliyor. Geliştirici hoca olsa bile büyük takımda her maç kader maçıyken çömez oyuncu yetiştirecek kredi ve zamanı yok.

Brom bu adamın önüne liste gelmiyor mu ne diye onaylıyor o zaman, sanki adamlar manavdan seçer gibi seçip al bunu oynat mı diyorlar, bu transferler bilinçli yapılıyor dünyada hangi insan evladı apo'nun arkasına cuesta çeker? Formayı ana tayfadan kolay kolay alamayacak son 10 dakika takımı rahatlatacak transfer yapılmış gibi gösterilen transferler bunlar.

Transfer dönemi kapandı haberinin üstüne Deniz Gül videosu paylaşmak.. :D

Bazen bilinçli olduğunu düşünüyorum artık. Böyle iş bilmezlik yok arkadaş

ikisi de bizim gibi takımda katkı verecek oyuncular değil yaşlılar bir kere çok , clde falan uzun süre gidecek iş değildi bize uygun değillerdi
Trossard cogu kisinin alinmasini istedigi Lang’dan en az 2 kat daha iyi bir oyuncu ve bize kesin faydali olurdu.
Salah’a ihtiyacimiz yoktu ama o da kesin Sane’den fazla skora etki ederdi.

Neden transfer dönemleri 1.5 senedir acı çekiyoruz sebebi çok basit

Çünkü bundan 4 sene önce Erden Timur eşliğinde bu kadroya katılan oyuncularla ciddi bi eşik atlandı, tabii ki falsolar oldu karavanalar oldu ama günün sonunda biraz da şansın yardımıyla 3 sene içerisinde kadro kalitesi ŞL'de son 16 görecek seviyeye getirildi.

Bundan sonrası için sadece PARA değil, parayla beraber çok ciddi YÖNETİCİLİK gerektirir.

Bizimkiler 1 ay Leao ile anca uğraşırken, Erden Timur 3 kuruş parayla Mertens-Torreira-Apokerim vs çekiyordu 1 ay içerisinde.

Bu saatten sonra bu takımın eşik atlaması hiç kolay değil. Torreira'nın da önüne getirebileceğin adam için para + yöneticilik gerekli. Aşağı yukarı tüm mevkiler için geçerli bu. Yönetim de daha 2 sene burada olacağına göre maalesef takımın ivmesi düşecek. Şampiyon olsak da böyle olacak bir şey değişmeyecek.

Brom bu adamın önüne liste gelmiyor mu ne diye onaylıyor o zaman, sanki adamlar manavdan seçer gibi seçip al bunu oynat mı diyorlar, bu transferler bilinçli yapılıyor dünyada hangi insan evladı apo'nun arkasına cuesta çeker? Formayı ana tayfadan kolay kolay alamayacak son 10 dakika takımı rahatlatacak transfer yapılmış gibi gösterilen transferler bunlar.
Tavır koyamıyor, karakteri öyle. En başta üst seviye topçu istiyor herzaman ama önüne cuesta ugoçukvu koyup bunu alabildik diyorlar o da e ne yapalım tamam olsun bari diyor.

Umarım batrakov tutar sırıtmaz da Okan kesik atmaz. Yoksa dev bir orta saha probleminin yanına 10 numara eksiği de eklenmiş olacak. 10 numarada sara izlemek istemiyorum artık yeter

ts richarlisona 15 milyon maaş sıkmış ha 25 salah 15 richarlison 40 milyona millet takım kuruyor

Trossard cogu kisinin alinmasini istedigi Lang’dan en az 2 kat daha iyi bir oyuncu ve bize kesin faydali olurdu.
Salah’a ihtiyacimiz yoktu ama o da kesin Sane’den fazla skora etki ederdi.
trossard'ı ben de istedim ama yani bizim kanatların 50-60 metre top sürme işini hesaba katmak lazım aynısı salah için de geçerli ki salah hayatta yapamazdı zaten.Tsde zaten başka o tarz topla oynayacak adam da yok yani paylaşım yapabileceği bir muci var o yüzden daha rahat,serbest oynuyor bizde öyle olmazdı.50-60 metreden sürekli top alıp götürmeye çalışınca rezil olurdu , he farklı bir durum olsa o da sane gibi şans yaratsa zaten sorun içeri sokamamak yani yoksa sane de rezil oynadığı maçlarda bile 1-2 tane gollük pas veriyor.Yine de zaten sane gibi pozisyona girme ihtimali yok bizde olacağı dediğim gibi liverpool maçında bize karşı ne yaptıysa onu yapardı , bizde öyle geriden gelip aralara top verebileceği bir oyun yok

Umarım batrakov tutar sırıtmaz da Okan kesik atmaz. Yoksa dev bir orta saha probleminin yanına 10 numara eksiği de eklenmiş olacak. 10 numarada sara izlemek istemiyorum artık yeter
saranın 10 numarada olmadığını cümle alem gördü hocamız göremedi maalesef
adam rezalet oynadığı maçın ilk yarısında 10dayken ikinci devre 8 e geçtiğinde farkı göremeyen de yani ne biliyim

Bu orta saha CL’de ve derbilerde ezilir ve bu yüzden Galatasaray başarısız olursa bu iş bilmezlerin tüm gelmişlerini geçmişlerini soluksuz anacağım. Göz göre göre en önemli bölgeye transfer yapmadılar.

Defolup gittikleri güne kadar en büyük düşmanım GS yönetimidir artık.

Hatirladigim acik ara en kötu trans donemiydi emegi gecenleri allah bildigi gibi yapsin.İnsallah korkulan olmaz da gsmiz yine yeniden şampiyon olur.

Geri
Üst Alt