Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
*Yasin Kol yamuk agiz siritis*ts richarlison da alırsa normal şartlarda fbnin ilk 3 olmaması lazım ya
FB bu sene ittirildiği için bir ihtimal ikinci olabilir. İttirilmese kesin 3. olurdu. 8JK şuanda bunlardan daha iyi takım.ts richarlison da alırsa normal şartlarda fbnin ilk 3 olmaması lazım ya
Herhalde farklı düşünen yoktur
Herhalde farklı düşünen yoktur
Yönetim istifa.Valla oyuncularımız gereken performansı gösterirse ve allah sakatlık ceza vermezse yine başarılı oluruz... önemli olan isimlerden ziyade isimlerin ne verdiği... yönetimin beceriksizliklerini ne yazık ki kendileri telafi edecekler ki etmeleri de gerekiyor... herkes maşallah iyi paralara oynuyorlar... artık yeşil çimlere odaklanma vakti geldi de çattı... Ben de inanıyorum ki transfer sezonu bittikten sonra hoca da oyuncular da bu sezonun mental yoğunluğunu kafalarından atıp bir güzel işlerine odaklanır ve gerekli özveriyi gösterirler... biz taraftara da düşen eleştiri olacak muhakkak ama rencide etmeden sahada ter dökenleri destekleyip performanslarını arttırmaları yönünde psikolojik olarak destek olmak... özellikle sosyal medya da da tribünde de birlik olursak yapamayacağımız hiçbirşey yok... 4 senedir yapıyoruz bundan sonra da yaparız...
Biz en kötü zamanlarımızda da takımımıza destek olduk bırakıp başka bir yere gitmedik bundan sonra da gitmeyiz...
Deyip yönetim istifa yazarmışım...şaka şaka... ama artık miyadını doldurmak üzere oldukları aşikar. Bundan sonra seçime kadar yutacağız yapacak birşey yok geçmişin hatırına...
Etmez, tek doğru işimiz bu transfer döneminde Batrakovu tercih etmek oldu.Can Uzun 50 eder mi bilmiyorum emin değilim. Biz Batrakov'u alarak iyi is yaptık bence. İyi çıkacağına dair çok iyi hislerim var.
ts yokki sadece bjk de var , osleri ve forvetleri fbden iyi bence.Hatta hucum hatları çok daha iyi fbden.fbde bi gwood var yani muriqi,lukaku falan vlahovic'e yakın bile değiller.tross biraz oynarsa o gwood açığını da kaparlar benceYaw Trabzon ilk 5'e bile giremez . İnanılmaz kötü ve dengesiz ve kötü bir kadroları oldu. İnşallah fenere koyarlar orası ayrı...