Ferhat Ayhan
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2015
- 1.781
- 783
- 983
Ümit Akdağ kaça gidecek bakalım, biz gidip 4 milyonu bir senelik kiralamaya harcamış olduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boynundan bahsetti hocamBana mi farkli gorunuyor ya da renk/yayindan mi. Su videodaki adam daha ince ve o cusseye daha kivrak duruyor. Anlamadim ben o isi.
(Adama karsi onyargim yok ama hocanin "oyle oyuncumuz yoktu , istedigimiz oyuncu" kismini biraz daha aciklamasini isterdim)
Şu iki yerine 1 tane adam akıllı orta saha almayı düşünemediler kafasızlarUgochukwu ve Bitshiabu'nun Galatasaray'a 1 senelik maliyeti 10 milyon Euro.
Rotasyonda evetÜmit Akdağ'ı 4lüde sol stoper, Salih özcanı da 6-8 mi istiyorsunuz gerçekten, gsın ilk 11nde düşünen yoktur umarım
Ahmet'im apo sakatlanmadan veya ceza yemeden bu herif oynayamaz. Oynasada soru işareti bu herif.Biçibiçudan ümitliyim apoyu keser muhtemelen
Welcome to GSCimbomyine rakiplerimizin bütün hamleleri övülüyor
Bonservissiz Salihi alır koyardım ben de kulübeye, ölüp bitilecek adamlar değil ama kesinlikle bana göreRotasyonda evet
Onlarda 3 kişi bizde 7 kişi ama 3.5 seviyesinde 0.5 öndeyizfebenin orta saha rotasyonu bizimkinden net kötü
Ben de onu yazacaktım. Bari Arda Okan'ı alalım da Sallai'yi 6 No'da deneyelim.Sallai 6 oynar mı?![]()
Ismail disinda yedekten adamlari var mi harbiden saka makafebenin orta saha rotasyonu bizimkinden net kötü
Seneye bu kural kalmazBari bizde Arda Okan’ı alak seneye +1 yerli olur başka adam kalmıyor
offfffff
3 macta bir kirmizi kart gorebilir.Ben de onu yazacaktım. Bari Arda Okan'ı alalım da Sallai'yi 6 No'da deneyelim.