- 29 Ocak 2023
- 16.712
- 9.479
- 1.203
ümit akdağ bok gibi stoper bu arada.3lü oyuncusu , 4lü için yumuşacık bir adam bir bok olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pape Sarr iki milyona kiralandı; Dursun ve Kavukcu'ya birsey demeye gerek yok, futbol bilgilerinin 15 yaşındaki bir cocuk kadar bile olmadigindan eminim zaten. Beni hayal kirikligina uğratan Okan Buruk'un seviyesi.Şu iki yerine 1 tane adam akıllı orta saha almayı düşünemediler kafasızlar
Toplantın bitti mi?Fransa’dan menajer arkadaşım Gsde transfer bitti diyor
Bizim yerliler halen güçlü ama her sene 1 tane yenilemek lazımdıSeneye bu kural kalmaz
Bartuğ var sanırımIsmail disinda yedekten adamlari var mi harbiden saka maka
Salih bedavaydi rotasyona olurduÜmit Akdağ'ı 4lüde sol stoper, Salih özcanı da 6-8 mi istiyorsunuz gerçekten, gsın ilk 11nde düşünen yoktur umarım
O bizim nhaga ya denk sayilri/hatta belki alti yav.Bartuğ var sanırım
Evet, zaten bonservissiz Salihi alır koyardım kulübeye dedim bir sonraki mesajımda, ayılmaya bayılmaya değecek topçular değil sadeceSalih bedavaydi rotasyona olurdu
Bugün bizim birini almayacağımıza emindim ama fenerden çekiniyordum onlar da alamadı güzel olduO bizim nhaga ya denk sayilri/hatta belki alti yav.
Kante ya da gurndouzi , defansta zaten dusute ama idare ediyor skriniara patlasa maclari kansere donusur adamlarin.
Orası öylede yabancı sınırı olmasa bende düşünmem ama ogucukwu yerine oynardı onu almazdım.Evet, zaten bonservissiz Salihi alır koyardım kulübeye dedim bir sonraki mesajımda, ayılmaya bayılmaya değecek topçular değil sadece
Saat 01:00 olup gecsinde.Bugün bizim birini almayacağımıza emindim ama fenerden çekiniyordum onlar da alamadı güzel oldu
Kalan 2 gün lig için birini alırlar belki ama o da üst seviye biri olmaz
Bilgi vermeyi bıraktım peşimi bırakınToplantın bitti mi?
mükerrerfebenin orta saha rotasyonu bizimkinden net kötü