Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.598
- 8.638
- 1.233
Hadi gidin dostum
Congo ile Bongo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi gidin dostum
Sakin yahu bu kadar da değil.
Puerta
Rios
Hojberg
Sarr
Hoca isteseydi alınırdı. Ben hocanın istemediğini düşünüyorum. Yönetim kadar hoca da suçlu ortasaha konusunda hatta bence daha suçlu
Sampiyonlar ligi maçı oncesi yada sonrası Lemina'yi dinlendirip Lesley'le oynayabilir miyiz ? Rotasyon budur. Skoru asagi yukarı belli olmuş macta son 30 dakika oyuna girmeleri benim icin rotasyon degil.Lesley ve Bitshiabu 15 maçta rotasyona katkı sağlasınlar hatta direkt 11 olmasına gerek yok 30 dakika falanda olabilir gayet yeterlidir. Fazlasını beklemiyorum umarım en azından bu kadar katkı alabiliriz.
Eleştirim şunadır stoper ve orta saha gibi nokta atışı yapman gereken bölgelere deneme risk transferi yapıyorsun
Ugochukwu
Bitshiabu
nasıl olsa almayız diye yüksek opsiyonlarda koydurmuşlar plan program sıfır Rusya ambargosu olmasa Batrakov'u da alamazdık bu sezon başarısız bir transfer dönemi geçirdik çok net Leao bu dönemi kurtarmadı
görüşüne saygı duyarım ama atladığın bir nokta varSampiyonlar ligi maçı oncesi yada sonrası Lemina'yi dinlendirip Lesley'le oynayabilir miyiz ? Rotasyon budur. Skoru asagi yukarı belli olmuş macta son 30 dakika oyuna girmeleri benim icin rotasyon degil.
Konu o ya zaten. 60mluk topculara kim yok diyecek Nedim. Benim yazdıklarım maliyeti belli skalanin altında olan adamlar. İmkansız olmayan adamlar. Leao Osimhen çözen adamlar bu adamları mi getiemeyecek diye sorayım bendeBruno mu Can Uzun mu diye sorulduğunda imkanım olsa ikisini de isterim diyen adam mı bu 4'lüden 1 tanesini bile istemeyecek yani
lemina uzatılmasın diyen hocaya inat kafasına göre lemina ile sözleşme uzatan başkan varken sence hoca istememiş midir orta saha transferini.Puerta
Rios
Hojberg
Sarr
Hoca isteseydi alınırdı. Ben hocanın istemediğini düşünüyorum. Yönetim kadar hoca da suçlu ortasaha konusunda hatta bence daha suçlu
Bu herifi umarım son görüşümüz olur
Bu herifi umarım son görüşümüz olur
Hadi gidin dostum
Ortasaha istemedi Yıldız istedi. Oynatsin şimdi eldekilerinilemina uzatılmasın diyen hocaya inat kafasına göre lemina ile sözleşme uzatan başkan varken sence hoca istememiş midir orta saha transferini.