Puerta
Rios
Hojberg
Sarr

Hoca isteseydi alınırdı. Ben hocanın istemediğini düşünüyorum. Yönetim kadar hoca da suçlu ortasaha konusunda hatta bence daha suçlu

Bruno mu Can Uzun mu diye sorulduğunda imkanım olsa ikisini de isterim diyen adam mı bu 4'lüden 1 tanesini bile istemeyecek yani

Lesley ve Bitshiabu 15 maçta rotasyona katkı sağlasınlar hatta direkt 11 olmasına gerek yok 30 dakika falanda olabilir gayet yeterlidir. Fazlasını beklemiyorum umarım en azından bu kadar katkı alabiliriz.
Sampiyonlar ligi maçı oncesi yada sonrası Lemina'yi dinlendirip Lesley'le oynayabilir miyiz ? Rotasyon budur. Skoru asagi yukarı belli olmuş macta son 30 dakika oyuna girmeleri benim icin rotasyon degil.

Eleştirim şunadır stoper ve orta saha gibi nokta atışı yapman gereken bölgelere deneme risk transferi yapıyorsun
Ugochukwu
Bitshiabu
nasıl olsa almayız diye yüksek opsiyonlarda koydurmuşlar plan program sıfır Rusya ambargosu olmasa Batrakov'u da alamazdık bu sezon başarısız bir transfer dönemi geçirdik çok net Leao bu dönemi kurtarmadı

adamların opsiyonlarından belli plansız, geleceğe dair bir fikir olmadan alındıktan o kadar belli ki

bu yaptıklarıyla gelecek sene için de ellerini bağladılar

seneye bu takıma 3 orta saha 3 stoper almak zorunda kalacaklar bir anda

oysa her iki mevkiye şimdiden 1er adam ilk 11 olacak şekilde koysak gelecek sene ani ve hızlı bir değişime gerek kalmayacaktı

Mayis ayinda net bir 10, net bir 6 ihtiyacimiz vardi. Buna ek olarak sol kanat, yedek forvet ve sol stoper ihtiyacimiz vardi. 100 M butce kullanildi. 6 numaraya net olmayan ve bilinmez dolu biri geldi. 10 numaraya net olmayan promising biri geldi. Sol kanat düsüste ama star olan biri geldi. Sol stoper ve yedek forvet muhtemelen hice yakin sans bulacaklar. Herhalde bu kadar buyuk butceyi ancak bu kadar kotu kullanabilirdik ki 1 oyuncu dahi satamadik. Ne almayi ne de satmayi beceremedik.

4 yil ust uste sampiyon olmus takim halen bunlari yapamiyorsa cok buyuk sorunlar vardir demektir.

Bu sene umarim 3-4 tane oyuncumuz kariyer sezonu oynar da ligi kopaririz yoksa aksini dusunemiyorum.

Sampiyonlar ligi maçı oncesi yada sonrası Lemina'yi dinlendirip Lesley'le oynayabilir miyiz ? Rotasyon budur. Skoru asagi yukarı belli olmuş macta son 30 dakika oyuna girmeleri benim icin rotasyon degil.
görüşüne saygı duyarım ama atladığın bir nokta var

Bir oyuncuyu dk 60-65 civarı çıkarmak o oyuncunun 3 gün sonraki maça toparlanması için çok faydalı. Çünkü maç içerisindeki yorgunluk, kas ve eklemlere binen yük lineer şekilde artmaz, gittikçe kat sayısı artar. Yani bi futbolcuyu esas hırlapayan şey genellikle maçın son 30 dakikasıdır özellikle.

Bu nedenle bu da gayet iyi bir rotasyondur.

Bruno mu Can Uzun mu diye sorulduğunda imkanım olsa ikisini de isterim diyen adam mı bu 4'lüden 1 tanesini bile istemeyecek yani
Konu o ya zaten. 60mluk topculara kim yok diyecek Nedim. Benim yazdıklarım maliyeti belli skalanin altında olan adamlar. İmkansız olmayan adamlar. Leao Osimhen çözen adamlar bu adamları mi getiemeyecek diye sorayım bende

Puerta
Rios
Hojberg
Sarr

Hoca isteseydi alınırdı. Ben hocanın istemediğini düşünüyorum. Yönetim kadar hoca da suçlu ortasaha konusunda hatta bence daha suçlu
lemina uzatılmasın diyen hocaya inat kafasına göre lemina ile sözleşme uzatan başkan varken sence hoca istememiş midir orta saha transferini.

Geri
Üst Alt