Dostlar Leao gibi bir oyuncuyu 38'e aldık işte eylül başında

Bahsedilen bu idi

Zaten çok da transfer yapmadık, diğerleri erken gelseydi de çok şey değişmeyecekti bence

Asıl dönem seneye herkes yerini alsın.

Orta sahaların değişimi. Sanchez+ osi vedası. Forvetin yetismemesi derken IMDB 9.8 puanlı bir dönem geliyor seneye. Fragmanı Ocak ayında yayinlanir

Ama böyle bir plan beklentisi neden oluştu ağabey

Olmayacağı çok belliydi yani

Nhaga'nın gideceği uzun zamandır konuşuluyordu, 2 gündür biraz daha gündem oldu, özellikle Göztepe'ye Arda Okan'a karşılık kiralık teklif ettiğimiz söylendi... Madem böyle planlar vardı, kontenjan açılıyordu... Orta sahaya 2 senedir sözde adam bakıyoruz... Tek alabildiğimiz Ugochukwu da pek öyle ışık vermedi, ki hoca da pek ciddi süre vermedi şimdiye kadar... Sözde Camavinga falan fırsatı da bekliyorduk duyumculara göre son günlerde.. E yani Camavinga olmasa bile başka fırsatlar çıkarsa bir ihtimal değerlendirilir diye umduk... Camara gibi elit bir fırsat da çıktı... Danois-Habib Diarra-Yasin Ayari gibi biraz daha alt seviye fırsat da çıktı... hepsi U23 bunların... O yüzden Nhaga yerine bir hareketlilik umduk mantıken...

ulan bu sene şl de 16 yapsaydık dünya klüpler şampiyonasına katılacaktık allah seni bildiği gibi yapsın dursun efendi
Hala kalabiliriz.

Sporting dep / lille dep : 1-2 puan cikarsbilirsen (galibiyet olursa muthis)

Ic aston : en final gibi macin 3
Aek deo : 3
Feyenoord(d): 3
Suttgart : 3

Barca - psg: 0

12-14 puan araligini hedeflememek icin sebebin yok. 14 puan ilk 16 ya sokar. Hem de iyi bir yerde. 3 yazdiklarim cepte gordugumden degil galip gelinebilecek maclar yani

Batrakov yerine enciso
Ugocukvu yerine de free Salih Özcan alsan aynı parayı harcayıp takım seviyesini 1-2 kademe daha yukarı çıkarırdın ama nerede o akıl yönetim ve teknik heyette

Asıl dönem seneye herkes yerini alsın.

Bu seneki kiralıklar geri gider... Seneye hem Davinson, hem Apokerim, hem Lemina, hem Torreira, hatta hem Sane yerine adam bakarsın... İlle birkaç mevki yine eksik kalır... Ohoo daha bek de bakılır kesin... Hele bir de bu sene beklenti altında kalalım, bak gör... Seneye yarısı eksik bırakılır kadronun da... Hele bu Dursun Özbek çapsızı ve yancıları başımızda olmaya devam ederse hepten yandık...

Bir de Osimhen ben gideyim artık derse seyreyle cümbüşü sen seneye yaz... Bu yazın içine ettiler ya, çorap söküğü gibi gelecek gerisi... Leao'nun da turşusunu kurarız artık...

En güçlü ve avantajlı olduğun dönem içine edersen böyle toparlayamazsın... Bu yaz biz maalesef kritik dönemeci kötü döndük...

Sampiyonlar ligi maçı oncesi yada sonrası Lemina'yi dinlendirip Lesley'le oynayabilir miyiz ? Rotasyon budur. Skoru asagi yukarı belli olmuş macta son 30 dakika oyuna girmeleri benim icin rotasyon degil.
Skoru belli olan maçlar değilde 1-0 önde olduğun ve tutman gereken maçlarda 30 dakika katkı sağlamaları da iyidir bence rotasyon için buda önemlidir.

Valla leminayla uzatılıp ıcardıye ciddii ciddi teklif yapıldiğı gün zaten bunlardan bir bok olmayacağını anlamıştım o yüzden şuanda bir hayal kırıklığı yaşamıyorum.
12+2 kalsa Icardi'de şu an mevcut oyuncumuzdu.

Dursun gidip Deniz'e de 10 m euro vermezdi 5 m euro maaşla 6.5 m euro tasarruf ettim diye övünüyordu.

Şampiyonlar liginde bir yol olmaz bu kadrodan lig içinde bence en kaliteli kadro yine bizde. Hedef bu sezon kayıtsız şartsız lig olmalı.

Bu kadro lig için yeter o konuda rahatım ilk 4 hafta sonunda lige dönersek 8-9 puan farkla şampiyon oluruz işimiz devre arasına kalırsa 4 puan farkla şampiyon oluruz.

o da 25 demiş ya herhalde verirlerdi çok kalabalık osleri.Şans da veremeyecekleri için devre arasında 10 bile bulamazlar
Brighton satılık değil demiş şimdilik, aracı menajerin ne dediği çok önemli değil bu durumda onu anlatmaya çalışıyorum

Geri
Üst Alt