şöyle bir tesellim var takıma sportif mali yük olacak adamlar kiralık alındı en azından

Valla leminayla uzatılıp ıcardıye ciddii ciddi teklif yapıldiğı gün zaten bunlardan bir bok olmayacağını anlamıştım o yüzden şuanda bir hayal kırıklığı yaşamıyorum.
Başarı isteyen icardi ve lemina ile uzatmayıp onun üstüne oyuncu alınması gerekirdi.Ama bu dönem değil taaa muslera zamanından beri aynı dursun özbek.Musleraya en çok sövülen dönemde sözleşme uzatmak istedi iyiki kabul etmedi muslera.

12+2 kalsa Icardi'de şu an mevcut oyuncumuzdu.

Dursun gidip Deniz'e de 10 m euro vermezdi 5 m euro maaşla 6.5 m euro tasarruf ettim diye övünüyordu.
Dursun özbek gerçek bir yalancı, her sezon bir şekilde taraftarı salak yerine koyuyor beni tek sinirlendiren bu. Geçen sezon ki muslera örneğindeki gibi agustos ayında çıktı dediki ben musleranın kalacağını düşunüyordum. Şu tavırlar beni irrite ediyor.

Koskoca Galatasaray camiası başkanına göz göre göre yalan konuşmak hiç yakışmıyor. İnsanların beklentileriyle hayalleriyle oynuyor. Az sabır açıklamasından sonra gelen oyunculara lafimiz yok ama sabır çekilecek adamların da olmadığı çok net ortaya çıktı. Ne yazık ki ayıp etti ve yalanı sonunda patladı. İnşallah o koltukta da fazla duramaz

Bana gore Sampiyonlar liginde ilk 24 sansimiz ligde şampiyonluk sansimizdan daha yüksek.
Sampiyonlar ligi maçları oncesi ve sonrası ligde puan kayıpları olacagini düşünüyorum.

Nhaga'nın gideceği uzun zamandır konuşuluyordu, 2 gündür biraz daha gündem oldu, özellikle Göztepe'ye Arda Okan'a karşılık kiralık teklif ettiğimiz söylendi... Madem böyle planlar vardı, kontenjan açılıyordu... Orta sahaya 2 senedir sözde adam bakıyoruz... Tek alabildiğimiz Ugochukwu da pek öyle ışık vermedi, ki hoca da pek ciddi süre vermedi şimdiye kadar... Sözde Camavinga falan fırsatı da bekliyorduk duyumculara göre son günlerde.. E yani Camavinga olmasa bile başka fırsatlar çıkarsa bir ihtimal değerlendirilir diye umduk... Camara gibi elit bir fırsat da çıktı... Danois-Habib Diarra-Yasin Ayari gibi biraz daha alt seviye fırsat da çıktı... hepsi U23 bunların... O yüzden Nhaga yerine bir hareketlilik umduk mantıken...
Hocam sizin ummanıza bir söz demiyorum, elbette beklenti olabilir

Ancak bu beklentinin karşılanacağını hiç düşünmemiştim nitekim transferi de o şekilde kapattık.

Alınabilir miydi, daha iyi bir dönem olabilir miydi pekala ancak sizin aksine ben son günlerde bir ortasaha transferini hiç ummamıştım.

Sezona giren kadromuza başarılar dilemekteyim

Bir anda farkina vardim. Osi 26 yasinda geldi bize.

2 sene bizde bu 3uncu senesi . 28 oldu saka maka he

Brighton satılık değil demiş şimdilik, aracı menajerin ne dediği çok önemli değil bu durumda onu anlatmaya çalışıyorum
satılık olmadığını kim demiş bilmiyorum da satılık olmadığını pek sanmıyorum.25i verdiğin an inerdi bence

satılık olmadığını kim demiş bilmiyorum da satılık olmadığını pek sanmıyorum.25i verdiğin an inerdi bence
Yav 40 versen camara da inerdi bugun bence.

Bizden bir niyet /aksiyon oldugunu sanmiyorum ama.

Olsa cidden bence bugun alirdik camarayi.

Rennes zamanından beri yani 3 senedir istiyordu. 3 senedir izlediğin adamı 2 ayda geri gönderecek seviyeye geldiysen değil dursun kim olsa böyle davranır
Ben oyuncu analizinde okan buruk ve ekibine asla güvenmiyorum uzun zamandır.Bazılarını kendileri seçiyor kötü çıkınca sosyal medyada hoca aslında kendisi istemedi diye fazla hocaya duygusal bağ kuranlar savunmaya geçiyorlar.Teknik direktörlerin bir çoğu futbolcudan anlamıyor sadece gelince ne olduğunu anlıyorlar.O yüzden scout ve oyuncu analizi departmanı çok önemli ama bizde yok yada kötü.Taraftarın paraları boşa gidiyor.

Öyle ahım şahım peşinden koşulması gereken oyuncu olsaydı bugüne kalmazdı zaten, neyine üzüldün bu kadar onu da anlamıyorum aslında.

Ne oldu simdi monaconun acigi?

Bu sezon clde 5 puan yazıyorum.İlk 24 geçen yılkinden daha zor birşey fikstür ve gelen 8 takımın 5i formda.

Geri
Üst Alt