Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.881
- 9.217
- 2.518
üzgünüm...
kızgınım...

kızgınım...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Başarı isteyen icardi ve lemina ile uzatmayıp onun üstüne oyuncu alınması gerekirdi.Ama bu dönem değil taaa muslera zamanından beri aynı dursun özbek.Musleraya en çok sövülen dönemde sözleşme uzatmak istedi iyiki kabul etmedi muslera.Valla leminayla uzatılıp ıcardıye ciddii ciddi teklif yapıldiğı gün zaten bunlardan bir bok olmayacağını anlamıştım o yüzden şuanda bir hayal kırıklığı yaşamıyorum.
Dursun özbek gerçek bir yalancı, her sezon bir şekilde taraftarı salak yerine koyuyor beni tek sinirlendiren bu. Geçen sezon ki muslera örneğindeki gibi agustos ayında çıktı dediki ben musleranın kalacağını düşunüyordum. Şu tavırlar beni irrite ediyor.12+2 kalsa Icardi'de şu an mevcut oyuncumuzdu.
Dursun gidip Deniz'e de 10 m euro vermezdi 5 m euro maaşla 6.5 m euro tasarruf ettim diye övünüyordu.
Hocam sizin ummanıza bir söz demiyorum, elbette beklenti olabilirNhaga'nın gideceği uzun zamandır konuşuluyordu, 2 gündür biraz daha gündem oldu, özellikle Göztepe'ye Arda Okan'a karşılık kiralık teklif ettiğimiz söylendi... Madem böyle planlar vardı, kontenjan açılıyordu... Orta sahaya 2 senedir sözde adam bakıyoruz... Tek alabildiğimiz Ugochukwu da pek öyle ışık vermedi, ki hoca da pek ciddi süre vermedi şimdiye kadar... Sözde Camavinga falan fırsatı da bekliyorduk duyumculara göre son günlerde.. E yani Camavinga olmasa bile başka fırsatlar çıkarsa bir ihtimal değerlendirilir diye umduk... Camara gibi elit bir fırsat da çıktı... Danois-Habib Diarra-Yasin Ayari gibi biraz daha alt seviye fırsat da çıktı... hepsi U23 bunların... O yüzden Nhaga yerine bir hareketlilik umduk mantıken...
Rennes zamanından beri yani 3 senedir istiyordu. 3 senedir izlediğin adamı 2 ayda geri gönderecek seviyeye geldiysen değil dursun kim olsa böyle davranırUgucukuyu izlemiş güvenmiş tersi çıktı işte.Çok belli.
Lucas 2022...Bir anda farkina vardim. Osi 26 yasinda geldi bize.
2 sene bizde bu 3uncu senesi . 28 oldu saka maka he
Eee şimdi dursun dese ne istediysen aldım sana hoca
satılık olmadığını kim demiş bilmiyorum da satılık olmadığını pek sanmıyorum.25i verdiğin an inerdi benceBrighton satılık değil demiş şimdilik, aracı menajerin ne dediği çok önemli değil bu durumda onu anlatmaya çalışıyorum
Yav 40 versen camara da inerdi bugun bence.satılık olmadığını kim demiş bilmiyorum da satılık olmadığını pek sanmıyorum.25i verdiğin an inerdi bence
Ben oyuncu analizinde okan buruk ve ekibine asla güvenmiyorum uzun zamandır.Bazılarını kendileri seçiyor kötü çıkınca sosyal medyada hoca aslında kendisi istemedi diye fazla hocaya duygusal bağ kuranlar savunmaya geçiyorlar.Teknik direktörlerin bir çoğu futbolcudan anlamıyor sadece gelince ne olduğunu anlıyorlar.O yüzden scout ve oyuncu analizi departmanı çok önemli ama bizde yok yada kötü.Taraftarın paraları boşa gidiyor.Rennes zamanından beri yani 3 senedir istiyordu. 3 senedir izlediğin adamı 2 ayda geri gönderecek seviyeye geldiysen değil dursun kim olsa böyle davranır
Öyle ahım şahım peşinden koşulması gereken oyuncu olsaydı bugüne kalmazdı zaten, neyine üzüldün bu kadar onu da anlamıyorum aslında.satılık olmadığını kim demiş bilmiyorum da satılık olmadığını pek sanmıyorum.25i verdiğin an inerdi bence
Bu sezon ve onumuzdeki sezon en azindan ilk 24'e kalmaliyiz. Son 16'ya kalmak en ideali olur. O durumda Dunya Kulupler Kupasi'na katilma sansimiz bayagi yuksek oluyor bildigim kadariyla.Yine olabilir belki du bakalım
Leao Osi Sane Barış falan çok boş değiliz