Kaan, İlkay, Günay, Lesley, Bitshiabu, Lemina'yı gönderip/hiç almayıp, bunların yerine bir tane adam gibi orta saha, bir de sol stoper alsaydık, kadro kalitesini geçiyorum, maddi olarak da daha iyi bir durumda olurduk muhtemelen.

Beyler rahat olalım.
Sanki Orta Saha futbolda en önemli yer...

78 milyon harcadık
Sallai 10 milyon satılsa
Sara 20 milyona satılsa 108 milyon bütçe 12 daha eklesek 120 milyon bütçe
Zeki free
Leao
Camara ( örnek)
Veiga ( örnek )
Forvet kira ( Conrad )

Şuna benzer kadro kurulabilirdi.

Bu kadar bu Konu'yu kafana takma kanks 😃 O çok sevdiğin Kaan Ayhan oynar ulan 😃 Geçenlerde eski Transfer Konuları'nda denk geldi Kaan Ayhan transferinde Samiyle beraber Show yapmışsınız 😃
Kaan'ın ilk 1.5 yılı gayet iyiydi senin gibi azılı muhalifleri bile laf edemiyordu. Misyonunu tamamladı şu an onluk bir şey yok. :D

Ümit akdag 3 lude iyi ama bana biraz yumuşak geldi defans konusunda

Apokerim gibi erkek değil,gay-imsi defans yapıyo herif

Yumuşak mıdır nedir

Lemina olmadan Çorum'a karşı bile zorlandın geçiş yedin hala Lemina'nın yerine çözüm üretilir diyorsunuz ki Lemina çok kötü olmasına rağmen işe yarıyor valla ne yapıcaz bu sezon allah yardımcımız olsun

Maçları takip etmeyip sonradan skorlara bakınca doğal olarak endişelenmezsin çünkü vermedik liderliği nihayetinde, nasıl endişelenicen ki zaten adamlar puanı kaybettikten sonra ne olmuş diye bakarsan ki... Onların birinde liderliği kaptırsaydın endişelenirdin herhalde biraz... Adamlara kaç kere lider olma şansı geldi işte ve bir şekilde olamadılar... Bu çok ciddi kısmet değil mi? Bir de sezonun ciddi kısmını kaos içinde geçirmiş bir rakip bu... Ona rağmen fırsat ayaklarına kaç kere geldi de teptiler...

Keza ayrıca derbide penaltı kaçırıyorlar... Gol olsa sonrası meçhul...
onlar kac kere lider olma firsatini tepmislerse biz de ayni sayida puan farkini acma firsatini tepmisiz demektir. basit matematik.

Transferlere puanım

Leao-8
Batrakov-7
Deniz-6
Bitshiabu-5
Lesley-3

Leao maliyetten 1, son 1 yıl performansından 1 puan kırdım.

Batrakov şu an 6’lık ama potansiyeli 7.5, maliyetinden 7.

Deniz 3. Forvet olsa 8, ama Osimhen’in doğrudan yedeği için 6.

Bitshiabu kapalı kutu ama geçen yıl çok kötüymüş ve az süre almış, transferin sonuna kaldığı için ve opsiyonu saçma sapan olduğu için 5.

Umarım yanıltır hepsi.

Deniz -> Umut Bulut
Bitshiabu -> Dany
Batrakov -> Mertens’in 3/4’ü kadar oynarsa problem olmaz.

Lesley’den umudum yok. Al gülüm ver gülüm yapıyor ve sürekli içer gömülüp jogging halinde. Çimi yemesi lazım o fizikle ama çok hareketsiz ve isteksiz.

Kaan'ın ilk 1.5 yılı gayet iyiydi senin gibi azılı muhalifleri bile laf edemiyordu. Misyonunu tamamladı şu an onluk bir şey yok. :D
1,5 yılı iyiydi Uefa Avrupa Ligi'nden Sparta Prag Maç'ında Maç'ın adamı olmuştu 😃 Hem 1,5 yıl ne yav Çeyiz tabağı mı da süresi oluyo kanks yav 😃

Raskin ne ya iyyyy

Bizim topcumuz aamadou onana,ederson ve xavi simons ortasaha icin

aşağısı kurtarmaz

Lemina olmadan Çorum'a karşı bile zorlandın geçiş yedin hala Lemina'nın yerine çözüm üretilir diyorsunuz ki Lemina çok kötü olmasına rağmen işe yarıyor valla ne yapıcaz bu sezon allah yardımcımız olsun
Hakikaten sadece lig için biri alınsa iyi olur.
Fransa 2. liginden hızlı birisi bile olabilir.

Yarali bebegim

Araklikta don de alalim

1,5 yılı iyiydi Uefa Avrupa Ligi'nden Sparta Prag Maç'ında Maç'ın adamı olmuştu 😃 Hem 1,5 yıl ne yav Çeyiz tabağı mı da süresi oluyo kanks yav 😃
Yav adam on numara yedeklik yaptı o dönem her bölgeye işte. Şimdi o tip adam bulsam yine alırım. Sözleşmesini zamlaya zamlaya bu kadar uzatın diye ben mi dedim. :D

Geri
Üst Alt