Onlar CL alışık değil, bence onların en büyük hatası rakipleri küçümsemek olacak
Geçen sene bizim aldığımız Juve - Liv sonuçları onların gerçeklik algısını dağıtmış durumda. İlk maçtan Roma 3lerse anlaşılır :D

Transfer dönemi ortası yapılan 40 kişilik kadrolarından eser kalmadı)) yavaş yavaş gerçekliğe dönüyorlar
Roma'nin kadrosuna baktim, iyi gibi duruyor.

3-5-2 süper uyuyor aslında bize he singolu 3-5-2 iç sahada denemek lazım bir maç

Leao'nun gelişi ile kanatlarda 2 tane çok sağlam yedek opsiyon olacak. (Barış - Yunus veya 4lüden kim formsuzsa)

Fakat Arda, Kaan, İlkay direkt -3 yazıyor. 0 etki & katkı
Singo varlığı yoklugu belli değil, adamı porselen bebek gibi saklıyoruz, oynamaya başlaması lazım. Düzen tuttursa nefes alacak kulube.
Joker Sallai & Lemina iş yaparlar. Lemina sezon boyu 11 planında asla olmamalı zaten olamaz.

Kalan gunlerde yedek kulubesi icin 1-2 yerli takviye yapilsa guzel olurdu. Arda Okan, Celil, Adil.. ikisi bile olsa iyi olurdu. 2 hamleye rakiplerden kat ve kat iyi derinliğe sahip oluruz.

Arda Ünyay,Kazımcan Karataş ve Renato Nhaga CL listesinde yok muhtemelen

Takımı diğer yarısı da sarisiin olsaydı bari

Şu esmer bos belesleri gönderin kaan ve gunay gibi Allah askina

Samsundan celil ve arda Okan alalım

Arda okan da 8 e inmişler bu arada,bence gelir yav

Ümit Akdağ’ı bu hafta Eyüp Alanya maçında izledim. Çok kötüydü çok ağır bir oyuncu izlenimi verdi. Önde basan takımlar için çok büyük bir kayıp değil.

Nhaga kiralık+ Arda Ünyay kiralık+6m verelim Arda Okan'ı versin Göztepe orta saha ve stoper ihtiyaçları var

Bu Leon bailey forvette de mi oynuyodu sanki

Niye biz almadık 2.forvete

Olimpiakos almis

Arda Okan -Kaan Ayhan + 6 milyon

Celil-Gunay + 4 milyon

Lecce maçını izledim, çok iyilerdi. fbye çok ters geleceklerini düşünüyorum

Donyell Malen tıkır tıkır kaçar arkalara
Serie A hic izleyesim gelmiyor. Izleyebildiysen helal olsun sana.

Ama sezona cok iyi baslamislar. Bence de fb kucumserse degisik bir sonuc gorebiliriz.

Ulan o kadar yıllar geçmiş Kaan Ayhan sevgin bana olan sevginden fazla kanks yav 😃
Üzersin böyle dersen. Kaan'a özel bir sevgim vs. de yok yav. Pek çok kez yanılmışımdır futbolcular konusunda, öyle bir iddiam da yok. 2-3 bölgeyi yedekleyen iyi bir rotasyon oyuncusuydu. 23/24'ten sonrası yokuş aşağı ama.

78 milyon harcadık
Sallai 10 milyon satılsa
Sara 20 milyona satılsa 108 milyon bütçe 12 daha eklesek 120 milyon bütçe
Zeki free
Leao
Camara ( örnek)
Veiga ( örnek )
Forvet kira ( Conrad )

Şuna benzer kadro kurulabilirdi.

Zeki’yi almamak çok büyük aptallıktı zaten tam bizim topçumuzdu.

En mantıklısı Sallai ve İcardi ile vedalaşıp

Pape Sarr (Tottenham) - 2+28
Veiga (Villareal) -38+5
Leao (AC Milan) -38+5
U23 Forvet (Kiralık Ops)-2
Deniz (Porto) - 10
Zeki (Roma) -3 (imza parası)
Enciso (Strasbourg) -28

121 harcardık 13-14 Sallai’den gelirdi 3-5 de sağdan soldan belki 100’e taş gibi 3 sene transfer yaptırmayacak takım kurulurdu.

Geri
Üst Alt